končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 12 (zobrazuje sa 11-12) | << predošlé 1, 2 |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Pudingovo-piškótový koláčPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 250 dag práškového cukru 250 dag Palmarinu 3 PL mlieka 2 PL maizeny 1 BB puding 1 vajce trocha kakaa mleté orechy alebo strúhanka dlhé piškóty POSTUP PRÍPRAVY Dáme variť práškový cukor, palmarin, mlieko a maizenu. Po rozpustení a zhustnutí pridáme 1 BB puding, 1 vajce, trocha kakaa a mletých orechov alebo strúhanky. Dobre premiešame a keď zmes začne vrieť, nalejeme ju do formy na srnčí chrbát, ktorú sme vopred vymastili a vysypali strúhankou. Dávame striedavo 1 vrstvu pudingu a 1 vrstvu dlhých piškót. Opakujeme asi 3-krát. Končíme pudingovou vrstvou a posypeme mletými orechami. Necháme v chlade stuhnúť, potom vyklopíme a krájame na rezy. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Domáce tiramisuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 2 balíčky dlhých piškót 2 balenia sľahačkovej smotany 2 balenia nátierkového masla bez príchute (natur) 200g práškového cukru silná nesladená káva rum alebo amaretto kakao POSTUP PRÍPRAVY Šľahačku vyšľaháme dotuha,opatrne zmiešame s nátierkovými maslami a práškovým cukrom. Piškóty namáčame v káve s rumom alebo amarettom a vyložíme nimi dno tortovej alebo inej formy. Na to navrstvíme 1/2 krému, opäť vrstvu máčaných piškót a druhú 1/2 krému, nakoniec vrch bohato zasypeme kakaom. Odložíme do chladu, najlepšie na 24 hodín. Potom nakrájame a podávame. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 12 (zobrazuje sa 11-12) | << predošlé 1, 2 |