končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
Celkom: 14 (zobrazuje sa 11-14) | << predošlé 1, 2 |
NÁTIERKY |
TVAROHOVA POMAZANKA S KOPROM*****POTREBNÉ PRÍSADY Tvaroh-jemný,maslo-nie nátierkové,kôpor,mladá cibuľka,soľ POSTUP PRÍPRAVY Mäkké maslo,tvaroh a soľ poriadne prešľaháme,pridáme cibuľku,ktorú sme nakrájali na drobno a mladý kôpor-tiež nasekaný na jemno.Premiešame a natierame na pečivo alebo chlebík podľa svojej chute.Ozdobíme kúskom paradajky a pierkom cibuľky. NECH VAM CHUTI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 8.3.2010, 21:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
POMAZANKA Z NEPRAVEHO LOSOSA*****POTREBNÉ PRÍSADY Kelímok nepravého lososa,maslo-nie nátierkové,šľahačková smotana,cibuľa,citron,soľ POSTUP PRÍPRAVY Do mäkkého masla pridáme obsah lososa a šľaháme.Smotany pridáme toľko,aby nám vznikol krém.Osolíme,ale pozor,losos je slaný,pokrájame na jemno cibuľu a ochutíme citronom. CHLIEB,bageta a rožok a máme o rýchle občerstvenie postarané. DOBRU CHUT ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
POMAZANKA OD MEDVEDOV*****POTREBNÉ PRÍSADY Tvrdý syr,majonéza,jogurt,medvedí cesnak a soľ POSTUP PRÍPRAVY Tvrdý syr postrúhame na hrubo,pridáme majonézu-nie tatarskú omáčku a biely jogurt,osolíme,nasekáme na rezančeky veľa vňate medvedieho cesnaku a premiešame. Podávame na čerstvej bagetke alebo chlebíku s kopčekom čerstvej vňate medvedieho cesnaku. Je to POCHUTKA,ktorá je aj zdravá,medvedí cesnak znižuje vysoký tlak. DOBRU CHUT ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (4) posledné: 13.2.2010, 18:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
NATIERKA Z UDENEJ RYBY*****POTREBNÉ PRÍSADY Udená ryba alebo údenáč,maslo,cibuľa,horčica,soľ POSTUP PRÍPRAVY Rybu očistíme od kože a vyberieme kosti.Cisté mäsko z nej rozoberieme na menšie časti.Mäkké maslo vymiešame so soľou a horčicou,pridáme na jemno nasekanú cibuľu a mäso z ryby a premiešame. Odporúčam maslo,nie náhradky masla. K tomu len čierny chrúmkavý chlebík. DOBRU CHUT ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (6) posledné: 24.2.2010, 6:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 14 (zobrazuje sa 11-14) | << predošlé 1, 2 |