končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 628 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,63 ďalšie >> |
NÁTIERKY |
Tuniakovú nátierka...POTREBNÉ PRÍSADY 1 konzerva tuniaka, 100g zmäknutého masla, 1 syr v črievku, 1 uvarené vajíčko, 1 PL plnotučnej horčice, 1 malá cibuľa alebo 1 jarná cibuľka, soľ POSTUP PRÍPRAVY Tuniaka zlejeme z oleja, pridáme uvarené nasekané vajíčko, vytlačíme syr, pridáme maslo, horčicu a osolíme. Spolu vymixujeme do hladka a podávame. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Nátierka z medvedieho cesnaku...POTREBNÉ PRÍSADY 1/2-1 viazanička čerstvého medvedieho cesnaku, 2-3 kocky taveného syra, 125g zmäknutého masla, soľ POSTUP PRÍPRAVY Medvedí cesnak opláchneme, nasekáme, pridáme syr, maslo a mixérom /buď ponorným alebo sekáčikom/ vyšľaháme. Veľmi dobre chutí na čerstvom chlebíku s plátkami chudej šunky :-)... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 3.5.2020, 11:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Avokádová nátierka...POTREBNÉ PRÍSADY 1 zrelé a mäkké avokádo, 2 uvarené vajíčka, 3 trojuholníky taveného syra, 2 strúčiky cesnaku, 2 PL kyslej smotany, soľ, mleté čierne korenie, pár kvapiek citrónovej šťavy POSTUP PRÍPRAVY Avokádo rozpolíme, vyberieme kôstku a lyžičkou vydlabeme dužinu, ktorú hneď pokvapkáme citrónovou šťavou a vidličkou popučíme, pridáme syr, olúpaný a popučený cesnak, nasekané vajíčka a kyslú smotanu. Poriadne popučíme a podľa chuti osolíme a okoreníme. Alebo všetky suroviny hodíme do mixéra a do hladka vyšľaháme ako ja :-)... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 10.9.2016, 11:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Nátierka z tofu...POTREBNÉ PRÍSADY 2 balíčky bieleho tofu, 1 malý pohárik rajčinového pretlaku, olej, 3-5 strúčikov cesnaku, 1 cibuľa, soľ, ml.čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Recept som našla na internete a nátierka je fantastická... pre mňa hlavne na hrianky :-)... Tofu najemno nastrúhame, cibuľu očistíme a nakrájame nadrobno, osmažíme na oleji a pridáme tofu...chvíľu smažíme, premiešame pretlak /nemusí byť ani celý/, osolíme, okoreníme, a pridáme popučený cesnak. premiešame a po vychladnutí natrieme na chlebík, hrianku, bagetku... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 21.4.2016, 18:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Výborná nátierka z údeného lososaPOTREBNÉ PRÍSADY 100 g údený losos (mne sa osvedčil už nakrájaný z Billy), 200g Lučina, soľ, korenie, kôpor, 1 PL kyslej smotany (alebo bieleho jogurtu či mlieka - slúži len na dosiahnutie požadovanej konzistencie ak je Lučina veľmi tuhá) POSTUP PRÍPRAVY úplne jednoduchá príprava a pritom úžasná chuť - zmiešame všetky suroviny a servírujeme ... ja som tentoraz robila len rýchlovku na raňajky do práce, takže výzdobu som nestíhala - ale ak sa krásne nazdobí, je to luxusná záležitosť OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 9.1.2015, 22:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Manželova lanýžová slastPOTREBNÉ PRÍSADY Lanýže černé krájené tak 30g Wolčestl 0.5PL Ejdam 45% (může být i třicítka) akciové balení 100 g Tavený sýr (pro fajnšmejkri může být i Romadur) jedno střífko Kečup 1 PL Hořčice 1ČL Vegeta, pepř, šafrán (dle chuti) Petrželová ňať na dozdobení POSTUP PRÍPRAVY Ejdam nakrájíme na úhledné proužky. Přidat střífko taveného sýru. \r\n\r\nPotřísníme špetkou šafránu.\r\n\r\nVše smícháme a dochutíme dle chuti.\r\n\r\nOzdobíme petrželovou ňatí.\r\n\r\nNecháme odstát tak 2 - 3 hodiny v ledničce (v zimě na balkonu).\r\n\r\nPřidáme lásku, štipku vášně a a podáváme výhradně s vopečenou francozskou bagetou (nebo s houskou).\r\n\r\nExperimentátoři můžou finální dílo okorunovat sójofkou nebo vejcem natvrdo. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Matilda N. (Helga88) ID 304021 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 18.5.2015, 14:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Zemiakova pomazankaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg zemiakov, 2 stredne cibule, 5 sterilizovanych uhoriek, 2KL cervenej papriky, 1 majoneza, sol POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky uvarime v supke. Osupeme a postruhame na vacsom struhaku. Tiez postruhame cibulu a rovnako uhorky. Vsetky suroviny zmiesame osolime pripadne dame troxhu cierneho korenia. Nechame chvilku oddycNut v chladnicke. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Janka K. (walky) ID 58982 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Avokádova nátierka s mozzarelou a majonézouPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kus zrelé avokádo , 1 kus mozzarella , 2 lyžice majonézy , soľ , korenie / najlepšie mix 4 druhy / POSTUP PRÍPRAVY Avokádo očistíme bežným spôsobom pridáme mozzarelu , majonézu , soľ, korenie ( podľa chuti) , dáme do nádoby aby sme mohli vymiešať ponorným mixérom. Hotovo . Natrieme na chlebík , ktorý môžeme opiecť , alebo chipsy . ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Helena B. (pivnakozmetika) ID 191611 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Skvelá nátierka z údeného pstruhaPOTREBNÉ PRÍSADY na 4 porcie : 300 g údeného pstruha bez kože a kostí, 100 g masla povoleného na izbovú teplotu, 5 sardeliek (ančovičky alebo očká), šťava z jednej limety, soľ, čerstvo zomleté čierne korenie, 1 zelené jablko, panenský olivový olej, ciabatta alebo bageta POSTUP PRÍPRAVY ... recept mám z knihy Marcela Ihnačáka a je jemne upravený s ohľadom na dostupnosť niektorých surovín - vlastne len údenej ryby, nakoľko podľa pôvodného receptu sa má použiť údený úhor, ktorého som nezohnala - ale údený pstruh (občas dostanem kúpiť v Bille) je úplne super - údenú makrelu neodporúčam, pretože má veľmi výraznú údenú chuť, ktorá prebije ostatné chute a množstvo limetovej šťavy (pôvodne mali byť dve limety a myslím si že by to bolo veľmi kyslé) ... taaakže : do mixéra dáme údeného pstruha, maslo, sardelky, limetovú šťavu, soľ, korenie a rozmixujeme dohladka. Ciabattu alebo bagetu nakrájame a nasucho opečieme na plechu v rúre do zlatohneda. Jablko umyjeme a pokrájame na malé kocôčky. Opečené kúsky bagety natrieme nátierkou, posypeme nakrájaným jablkom a pokvapkáme olivovým olejom, na čo ja vždy zabudnem ale aj bez neho je to luxusné ... vrelo odporúčam ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Nátierka z foie gras (pečene kŕmenej kačky / husi)POTREBNÉ PRÍSADY ... pečeň z kŕmenej kačice alebo husi, tokajské vínko - cca 3 - 5 dl podľa veľkosti pečene, maslo, soľ, korenie POSTUP PRÍPRAVY ... receptík je zo stránky http://lucylovetobake.blogspot.sk/2011/10/pasteta-z-kacacej-pecienky-alebo-foie.html ... a je skutočne výborný - málo surovín, aj keď nie práve lacných ... ale raz za čas sa dá ...jednoduchá príprava a výsledok famózny ... jemne som ho vytunovala podľa dostupnosti niektorých surovín - ale výsledok bol úúúžasný .... pečeň vložíme do zapekacej nádoby a do polovice zalejeme vínkom, prikryjeme, vložíme do väčšej nádoby naplnenej teplou vodou a pečieme v rúre vyhriatej na 180°C cca 35-45 minút podľa veľkosti pečene - keď pichneme do pečene nesmie vytekať krv ... keď je upečená necháme trocha schladnúť ... pridáme cca 1 PL povoleného masla, pridáme soľ a korenie podľa chuti a vymixujeme na hladko ... preložíme do vhodnej nádoby a vrch potrieme brusnicovým džemom alebo zalejeme tukom aby paštéta neoschla, necháme stuhnúť ... a potom už len vychutnávame ... veeeeľkááá dobrota ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 15.5.2015, 19:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 628 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,63 ďalšie >> |