. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > NÁTIERKY

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 628 (zobrazuje sa 11-20)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,63 ďalšie >>

NÁTIERKY

Tuniakovú nátierka...



POTREBNÉ PRÍSADY

1 konzerva tuniaka, 100g zmäknutého masla, 1 syr v črievku, 1 uvarené vajíčko, 1 PL plnotučnej horčice, 1 malá cibuľa alebo 1 jarná cibuľka, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Tuniaka zlejeme z oleja, pridáme uvarené nasekané vajíčko, vytlačíme syr, pridáme maslo, horčicu a osolíme. Spolu vymixujeme do hladka a podávame.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Nátierka z medvedieho cesnaku...



POTREBNÉ PRÍSADY

1/2-1 viazanička čerstvého medvedieho cesnaku, 2-3 kocky taveného syra, 125g zmäknutého masla, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Medvedí cesnak opláchneme, nasekáme, pridáme syr, maslo a mixérom /buď ponorným alebo sekáčikom/ vyšľaháme. Veľmi dobre chutí na čerstvom chlebíku s plátkami chudej šunky :-)...

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (6) posledné: 3.5.2020, 11:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Avokádová nátierka...



POTREBNÉ PRÍSADY

1 zrelé a mäkké avokádo, 2 uvarené vajíčka, 3 trojuholníky taveného syra, 2 strúčiky cesnaku, 2 PL kyslej smotany, soľ, mleté čierne korenie, pár kvapiek citrónovej šťavy

POSTUP PRÍPRAVY

Avokádo rozpolíme, vyberieme kôstku a lyžičkou vydlabeme dužinu, ktorú hneď pokvapkáme citrónovou šťavou a vidličkou popučíme, pridáme syr, olúpaný a popučený cesnak, nasekané vajíčka a kyslú smotanu. Poriadne popučíme a podľa chuti osolíme a okoreníme. Alebo všetky suroviny hodíme do mixéra a do hladka vyšľaháme ako ja :-)...

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 10.9.2016, 11:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Nátierka z tofu...



POTREBNÉ PRÍSADY

2 balíčky bieleho tofu, 1 malý pohárik rajčinového pretlaku, olej, 3-5 strúčikov cesnaku, 1 cibuľa, soľ, ml.čierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Recept som našla na internete a nátierka je fantastická... pre mňa hlavne na hrianky :-)... Tofu najemno nastrúhame, cibuľu očistíme a nakrájame nadrobno, osmažíme na oleji a pridáme tofu...chvíľu smažíme, premiešame pretlak /nemusí byť ani celý/, osolíme, okoreníme, a pridáme popučený cesnak. premiešame a po vychladnutí natrieme na chlebík, hrianku, bagetku...

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (6) posledné: 21.4.2016, 18:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Výborná nátierka z údeného lososa



POTREBNÉ PRÍSADY

100 g údený losos (mne sa osvedčil už nakrájaný z Billy), 200g Lučina, soľ, korenie, kôpor, 1 PL kyslej smotany (alebo bieleho jogurtu či mlieka - slúži len na dosiahnutie požadovanej konzistencie ak je Lučina veľmi tuhá)

POSTUP PRÍPRAVY

úplne jednoduchá príprava a pritom úžasná chuť - zmiešame všetky suroviny a servírujeme ... ja som tentoraz robila len rýchlovku na raňajky do práce, takže výzdobu som nestíhala - ale ak sa krásne nazdobí, je to luxusná záležitosť

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 9.1.2015, 22:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Manželova lanýžová slast



POTREBNÉ PRÍSADY

Lanýže černé krájené tak 30g Wolčestl 0.5PL Ejdam 45% (může být i třicítka) akciové balení 100 g Tavený sýr (pro fajnšmejkri může být i Romadur) jedno střífko Kečup 1 PL Hořčice 1ČL Vegeta, pepř, šafrán (dle chuti) Petrželová ňať na dozdobení

POSTUP PRÍPRAVY

Ejdam nakrájíme na úhledné proužky. Přidat střífko taveného sýru. \r\n\r\nPotřísníme špetkou šafránu.\r\n\r\nVše smícháme a dochutíme dle chuti.\r\n\r\nOzdobíme petrželovou ňatí.\r\n\r\nNecháme odstát tak 2 - 3 hodiny v ledničce (v zimě na balkonu).\r\n\r\nPřidáme lásku, štipku vášně a a podáváme výhradně s vopečenou francozskou bagetou (nebo s houskou).\r\n\r\nExperimentátoři můžou finální dílo okorunovat sójofkou nebo vejcem natvrdo.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Matilda N. (Helga88) ID 304021 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 18.5.2015, 14:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Zemiakova pomazanka



POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg zemiakov, 2 stredne cibule, 5 sterilizovanych uhoriek, 2KL cervenej papriky, 1 majoneza, sol

POSTUP PRÍPRAVY

Zemiaky uvarime v supke. Osupeme a postruhame na vacsom struhaku. Tiez postruhame cibulu a rovnako uhorky. Vsetky suroviny zmiesame osolime pripadne dame troxhu cierneho korenia. Nechame chvilku oddycNut v chladnicke.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Janka K. (walky) ID 58982 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Avokádova nátierka s mozzarelou a majonézou



POTREBNÉ PRÍSADY

1 kus zrelé avokádo , 1 kus mozzarella , 2 lyžice majonézy , soľ , korenie / najlepšie mix 4 druhy /

POSTUP PRÍPRAVY

Avokádo očistíme bežným spôsobom pridáme mozzarelu , majonézu , soľ, korenie ( podľa chuti) , dáme do nádoby aby sme mohli vymiešať ponorným mixérom. Hotovo . Natrieme na chlebík , ktorý môžeme opiecť , alebo chipsy .

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Helena B. (pivnakozmetika) ID 191611 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Skvelá nátierka z údeného pstruha



POTREBNÉ PRÍSADY

na 4 porcie : 300 g údeného pstruha bez kože a kostí, 100 g masla povoleného na izbovú teplotu, 5 sardeliek (ančovičky alebo očká), šťava z jednej limety, soľ, čerstvo zomleté čierne korenie, 1 zelené jablko, panenský olivový olej, ciabatta alebo bageta

POSTUP PRÍPRAVY

... recept mám z knihy Marcela Ihnačáka a je jemne upravený s ohľadom na dostupnosť niektorých surovín - vlastne len údenej ryby, nakoľko podľa pôvodného receptu sa má použiť údený úhor, ktorého som nezohnala - ale údený pstruh (občas dostanem kúpiť v Bille) je úplne super - údenú makrelu neodporúčam, pretože má veľmi výraznú údenú chuť, ktorá prebije ostatné chute a množstvo limetovej šťavy (pôvodne mali byť dve limety a myslím si že by to bolo veľmi kyslé) ... taaakže : do mixéra dáme údeného pstruha, maslo, sardelky, limetovú šťavu, soľ, korenie a rozmixujeme dohladka. Ciabattu alebo bagetu nakrájame a nasucho opečieme na plechu v rúre do zlatohneda. Jablko umyjeme a pokrájame na malé kocôčky. Opečené kúsky bagety natrieme nátierkou, posypeme nakrájaným jablkom a pokvapkáme olivovým olejom, na čo ja vždy zabudnem ale aj bez neho je to luxusné ... vrelo odporúčam

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Nátierka z foie gras (pečene kŕmenej kačky / husi)



POTREBNÉ PRÍSADY

... pečeň z kŕmenej kačice alebo husi, tokajské vínko - cca 3 - 5 dl podľa veľkosti pečene, maslo, soľ, korenie

POSTUP PRÍPRAVY

... receptík je zo stránky http://lucylovetobake.blogspot.sk/2011/10/pasteta-z-kacacej-pecienky-alebo-foie.html ... a je skutočne výborný - málo surovín, aj keď nie práve lacných ... ale raz za čas sa dá ...jednoduchá príprava a výsledok famózny ... jemne som ho vytunovala podľa dostupnosti niektorých surovín - ale výsledok bol úúúžasný .... pečeň vložíme do zapekacej nádoby a do polovice zalejeme vínkom, prikryjeme, vložíme do väčšej nádoby naplnenej teplou vodou a pečieme v rúre vyhriatej na 180°C cca 35-45 minút podľa veľkosti pečene - keď pichneme do pečene nesmie vytekať krv ... keď je upečená necháme trocha schladnúť ... pridáme cca 1 PL povoleného masla, pridáme soľ a korenie podľa chuti a vymixujeme na hladko ... preložíme do vhodnej nádoby a vrch potrieme brusnicovým džemom alebo zalejeme tukom aby paštéta neoschla, necháme stuhnúť ... a potom už len vychutnávame ... veeeeľkááá dobrota

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 15.5.2015, 19:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 628 (zobrazuje sa 11-20)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,63 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu