končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 215 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,22 ďalšie >> |
PIZZA |
Minipizze zo žemlí - tip na rýchlu večeruPOTREBNÉ PRÍSADY žemle * kečup * olivový olej * šunkový salám * paradajky * papriky * cibuľa * tvrdý syr.... čo len chcete a máte radi na pizzu * korenie na pizzu a oregano POSTUP PRÍPRAVY Veľmi jednoduchý recept na rýchlu večeru. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 221 návštěvníkov) Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (48) posledné: 17.7.2012, 15:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PIZZA |
(Relatívne) zdravé a neuveriteľne chutné mini-pizzePOTREBNÉ PRÍSADY 350g celozrnnej múky *** 30g droždia (3/4 kocky) *** 1 CL cukru *** 2,5 dl cmaru (alebo kefiru) *** necelý 1dl mlieka *** 1/2CL soli *** 20g zmäknutého masla *** 10g pšeničných otrúb (nemusia byť) ****** obloha podla chuti POSTUP PRÍPRAVY Vynikajuuuuce jemne, chrumkave, syte mini-pizze, ktore sa naozaj oplati vyskusat. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov) Janik G. (janicekBJ) ID 61360 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (36) posledné: 22.6.2010, 14:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PIZZA |
Vyborna tenučka pizzaPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto na jeden plech:1/3 drozdia,1/2 kl cukru,1/2 šalky teplej vody(urobime si kvasok),1 1/2 šalky hl.muky,1 kl soli,1 pl oleja POSTUP PRÍPRAVY Ja som cesto nahadzala do pekarničky a pripravovala som si zvyšok na pizzu..ja davam lupane paradajky z konzervy(bez štavy),tie pokrajam ,zmiesam s cesnakom,olejom a pretlakom,toto potom davam na cesto.No a dalej,pizzove korenie,šunku,šampiony,kukuricu,olivy,syr a navrch slaninku..pečieme na 220 st asi 15 min.Je vyborna. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 46 návštěvníkov) Marta G. (Egreska) ID 53992 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (37) posledné: 18.2.2010, 13:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PIZZA |
Moje nové obľúbené cesto na pizzu s domácou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY CESTO: 1 šalka teplej vody (2,5 dcl),2,5 š hladkej muky,2 čl inst.droždia,1 PL medu,3 PL oleja,1,5-2 čl soli OMÁČKA:1 mala cibulka,3 str.cesnaku,3 PL pretlaku,3 paradajky,1 PL oregana,1 PL bazalky,1/2 čl soli,1 PL cukru,čierne korenie,1 PL masla,1 PL oleja POSTUP PRÍPRAVY . OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 80 návštěvníkov) Marta G. (Egreska) ID 53992 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (34) posledné: 22.4.2020, 21:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PIZZA |
Cuketová pizzaPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto : * 2 1/2 P cuketa * 1 3/4 P polohr.múka * 3 vajíčka * 1/2 P olej * 1 ML soľ * 1 ML vegeta * 3 strúčiky cesnak * 1/2 ML oregano * štipka ml.č.korenie * 1/2 prášku do pečiva * * * * * * 20 dkg šunka * kečup * kukurica * 4-5 rajčín * 15 dkg aidam * pizza korenie * * * * maslo a strúhanka na vymazanie a vysypanie plechu * * * * 1 P = 1 pohár 250ml * POSTUP PRÍPRAVY - pizza može byť aj iná ako z klasického cesta ... a pritom veľmi chutná a rýchla OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 38 návštěvníkov) Martina P. (Mata406) ID 48300 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (34) posledné: 13.8.2012, 14:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PIZZA |
Biela smotanová pizzaPOTREBNÉ PRÍSADY Kočky, tak toto je niečo úžasné.....nebíčko v papuľke. Chodievame na ňu do pizzérie, ale chcela som aj doma niečo podobné skúsiť a celkom som sa vraj trafila - rodina sa práve zalizuje :-). Takže biela pizza podľa mňa. Potrebujeme: 1 syrové črievko, sladkú smotanu (ja som dala 10%, môže byť aj tá 33%), 6 strúčikov cesnaku - aj viac, nastrúhaný syr - nejakých 20 dkg, trojuholník nivy a 1 encián (hermelín) POSTUP PRÍPRAVY Cesto na pizzu (ja som výnimočne urobila práškové). Zmiešame si črievko s asi pol deci/1 deci smotany a pretlačíme cesnak. Touto zmesou dobre ponatierame cesto, ktoré sme si rozvaľkali a dali na plech. Na zmes dáme postrúhaný syr, a poukladáme na plátky nakrájaný encián a nivu. Vrch znovu polejeme smotanovou zmesou a dáme piecť na nejakých 15-20minút. A potom papáme. Dobrú chuť OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 30 návštěvníkov) Erika M. (murka1) ID 25512 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (32) posledné: 14.12.2012, 20:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PIZZA |
Cesto na pizzu - pravú talianskuPOTREBNÉ PRÍSADY * 300 - 400 g hladká múka * 2 PL olivový olej * 1/2 ČL soľ * 1/2 ČL cukor * vlažná voda cca 2,5 dcl * 30g čerstvé droždie alebo 7g sušené POSTUP PRÍPRAVY 1. vo veľkej mise zmiešajte najskôr suché suroviny (múku, soľ, cukor, droždie) 2. pridajte olivový olej a vodu (nepridávajte celé množstvo vody, ak netreba) 3. cesto spracujte rukami, mieste asi 10 minút, vyformujte do tvaru bochníka, zakryte čistou utierkou a nechajte kysnúť (pozor na prievan v kuchyni:)) 4. cesto by malo mať po nakysnutí dvojnásobný objem - trvá to asi 2 hodiny 5. cesto po nakysnutí znova premieste, ak sa vám zdá lepkavé, pridajte trochu múky 6. nebojte sa cesto pomúčenými rukami poriadne ponaťahovať a vyvaľkať do želanej hrúbky - cesto by malo byť elastické - ideálna hrúbka je asi 0,5 cm až 0,75 cm. 7. cesto vaľkajte od stredu ku krajom, rovnomerne otáčajte tak, aby ste dostali kruh (z dávky by vám mali vzniknúť 2 ks cesta/pizze) 8. hotový kruh potrite paradajkovým (lisované paradajky, nie kečup) alebo olivovo-cesnakovým základom a už len pridajte vašu obľúbenú zmes surovín navrch Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 113 návštěvníkov) Katarína Š. (linnetka) ID 21660 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (27) posledné: 20.9.2016, 22:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PIZZA |
Jablková pizzaPOTREBNÉ PRÍSADY CESTO: 3 salky hladkej muky * 3 PL cukru * 1/2 sacku susen.kvasnic * 1/2 CL soli * 1/2 salky vody * 1/4 salky mlieka * 1/4 salky masla............OBLOHA1 - 2 jablka *citron.stava * 2 PL masla * 1/2 salky cukru * 1PL skorice * 2PL muky.........OBLOHA2 -1 balenie Ricotty * 1/4 salky hnedeho cukru * ...............POSYPKA- 2/3 salky muky * 1/3 salky prask.cukru * 1/4 salky studeneho masla POSTUP PRÍPRAVY Sladučká obmena klasickéj pizze:):) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) martina p. (mauka) ID 8602 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (24) posledné: 30.1.2010, 15:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PIZZA |
Jogurtový slaný koláčPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 500 g bieleho hustého jogurtu, 50 g kyslej smotany, 400 g polohrubej múky (Promix PK), soľ, 1 pdp, 2 vajcia Plnka: 100 g šunky, 2 paradajky, 200 g eidamu, kečup, olivy, pizza korenie, POSTUP PRÍPRAVY Pôvodný recept rátal len s 250 g jogurtu, ale keďže ja som dosť hustý smotanový jogurt, tak som ho dala dvakrát toľko. Cesto bolo jemnučke. Plnku je možné obmieňať podľa stavu v chladničke. Postup v obrázkovom postupe. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (23) posledné: 7.9.2015, 18:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PIZZA |
Talianska pizza & skvelá omáčkaPOTREBNÉ PRÍSADY CESTO: 400 g hladkej múky, 200 g polohrubej múky, 1 balíček droždia v sáčku (alebo 1 celé čerstvé), 2 PL medu (alebo 3 PL cukru), 2 ČL soli, 50 ml olivového oleja, 150 ml mlieka (nemusí byť presne, stačí od oka :), 250 ml vlažnej vody, papier na pečenie, veľká tortová forma (stačí len spodok na ktorý položíme pizzu)...................................................................................OMÁČKA: paradajkový pretlak (ja používam len značku BONNY alebo PAT), 4 PL kečupu, 1 stredná cibuľka, 3-4 strúčiky cesnaku, maslo, sušená bazalka, sušené oregano, 2 PL medu (alebo cukru), 1 lyžička soli POSTUP PRÍPRAVY Na CESTO si klasicky rozmiešame droždie vo vlažnej vode. Vlejeme ho do pripravenej múky v miske, ktorú sme si predtým rozmiešali so soľou. Pridáme olej, rozmiesime trochu vareškou a nakoniec postupne pridáme mlieko, v ktorom sme si rozpustili med/cukor. Vymiesime ho v miske a nakoniec ho preložíme napr. na silikónovú podložku, kde ho "dorobíme" ručným miesením na hladké a vláčne cesto (ak by sa Vám zdalo že tekutín je na múku priveľa, odoberieme časť mlieka, alebo ak je zas veľa múky a málo tekutín, pridávame len mlieko :). Keď je cesto poriadne ponaťahované, spravíme z neho bochník a necháme cca 20 minút kysnúť pod čistou utierkou na teplom mieste........................................................................................................................Za tých 20 minút čo nám kysne cesto si spravíme základ na pizzu. Na masle si orestujeme cibuľku nakrájanú nadrobno a takisto cesnak. Pridáme pretlak a kečup, rozmiešame a varíme pár minút, aby sa z paradajkových surovín stratila kyslosť. Nakoniec pridáme bylinky, soľ a med/cukor a minútku ešte povaríme a nakoniec odstavíme............................................................................................................................Ideme sa venovať cestu: cesto rozvaľkáme na pomúčenej doske na cca 0,5 cm hrúbku. Dôležité je, aby sa cesto pieklo na papieri na pečenie - tak sa ani nepripáli a na spodku sa upečie dozlatista. Natrieme naň pripravený základ. Takto sme si pripravili základnú pizzu s omáčkou a navrch si môžme poukladať hocičo (napr. šunku, syr, šampiňóny, ananás, kukuricu,...).........................Pečieme asi 8-10 minút pri teplote 200-220°C (záleží od hrúbky cesta)..........Dobrú chuť Vám prajem! :-) Najlepšia pizza na svete! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Baška F. (Berushka.F) ID 247940 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (19) posledné: 7.11.2012, 14:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 215 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,22 ďalšie >> |