. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > PIZZA

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 215 (zobrazuje sa 11-20)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,22 ďalšie >>

PIZZA

Minipizze zo žemlí - tip na rýchlu večeru



POTREBNÉ PRÍSADY

žemle * kečup * olivový olej * šunkový salám * paradajky * papriky * cibuľa * tvrdý syr.... čo len chcete a máte radi na pizzu * korenie na pizzu a oregano

POSTUP PRÍPRAVY

Veľmi jednoduchý recept na rýchlu večeru.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 221 návštěvníkov)

Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (48) posledné: 17.7.2012, 15:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR

PIZZA

(Relatívne) zdravé a neuveriteľne chutné mini-pizze



POTREBNÉ PRÍSADY

350g celozrnnej múky *** 30g droždia (3/4 kocky) *** 1 CL cukru *** 2,5 dl cmaru (alebo kefiru) *** necelý 1dl mlieka *** 1/2CL soli *** 20g zmäknutého masla *** 10g pšeničných otrúb (nemusia byť) ****** obloha podla chuti

POSTUP PRÍPRAVY

Vynikajuuuuce jemne, chrumkave, syte mini-pizze, ktore sa naozaj oplati vyskusat.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov)

Janik G. (janicekBJ) ID 61360 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (36) posledné: 22.6.2010, 14:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR

PIZZA

Vyborna tenučka pizza



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto na jeden plech:1/3 drozdia,1/2 kl cukru,1/2 šalky teplej vody(urobime si kvasok),1 1/2 šalky hl.muky,1 kl soli,1 pl oleja

POSTUP PRÍPRAVY

Ja som cesto nahadzala do pekarničky a pripravovala som si zvyšok na pizzu..ja davam lupane paradajky z konzervy(bez štavy),tie pokrajam ,zmiesam s cesnakom,olejom a pretlakom,toto potom davam na cesto.No a dalej,pizzove korenie,šunku,šampiony,kukuricu,olivy,syr a navrch slaninku..pečieme na 220 st asi 15 min.Je vyborna.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 46 návštěvníkov)

Marta G. (Egreska) ID 53992 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (37) posledné: 18.2.2010, 13:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR

PIZZA

Moje nové obľúbené cesto na pizzu s domácou omáčkou



POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO: 1 šalka teplej vody (2,5 dcl),2,5 š hladkej muky,2 čl inst.droždia,1 PL medu,3 PL oleja,1,5-2 čl soli OMÁČKA:1 mala cibulka,3 str.cesnaku,3 PL pretlaku,3 paradajky,1 PL oregana,1 PL bazalky,1/2 čl soli,1 PL cukru,čierne korenie,1 PL masla,1 PL oleja

POSTUP PRÍPRAVY

.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 80 návštěvníkov)

Marta G. (Egreska) ID 53992 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (34) posledné: 22.4.2020, 21:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR

PIZZA

Cuketová pizza



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto : * 2 1/2 P cuketa * 1 3/4 P polohr.múka * 3 vajíčka * 1/2 P olej * 1 ML soľ * 1 ML vegeta * 3 strúčiky cesnak * 1/2 ML oregano * štipka ml.č.korenie * 1/2 prášku do pečiva * * * * * * 20 dkg šunka * kečup * kukurica * 4-5 rajčín * 15 dkg aidam * pizza korenie * * * * maslo a strúhanka na vymazanie a vysypanie plechu * * * * 1 P = 1 pohár 250ml *

POSTUP PRÍPRAVY

- pizza može byť aj iná ako z klasického cesta ... a pritom veľmi chutná a rýchla

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 38 návštěvníkov)

Martina P. (Mata406) ID 48300 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (34) posledné: 13.8.2012, 14:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR

PIZZA

Biela smotanová pizza



POTREBNÉ PRÍSADY

Kočky, tak toto je niečo úžasné.....nebíčko v papuľke. Chodievame na ňu do pizzérie, ale chcela som aj doma niečo podobné skúsiť a celkom som sa vraj trafila - rodina sa práve zalizuje :-). Takže biela pizza podľa mňa. Potrebujeme: 1 syrové črievko, sladkú smotanu (ja som dala 10%, môže byť aj tá 33%), 6 strúčikov cesnaku - aj viac, nastrúhaný syr - nejakých 20 dkg, trojuholník nivy a 1 encián (hermelín)

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto na pizzu (ja som výnimočne urobila práškové). Zmiešame si črievko s asi pol deci/1 deci smotany a pretlačíme cesnak. Touto zmesou dobre ponatierame cesto, ktoré sme si rozvaľkali a dali na plech. Na zmes dáme postrúhaný syr, a poukladáme na plátky nakrájaný encián a nivu. Vrch znovu polejeme smotanovou zmesou a dáme piecť na nejakých 15-20minút. A potom papáme. Dobrú chuť

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 30 návštěvníkov)

Erika M. (murka1) ID 25512 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (32) posledné: 14.12.2012, 20:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR

PIZZA

Cesto na pizzu - pravú taliansku



POTREBNÉ PRÍSADY

* 300 - 400 g hladká múka * 2 PL olivový olej * 1/2 ČL soľ * 1/2 ČL cukor * vlažná voda cca 2,5 dcl * 30g čerstvé droždie alebo 7g sušené

POSTUP PRÍPRAVY

1. vo veľkej mise zmiešajte najskôr suché suroviny (múku, soľ, cukor, droždie)
2. pridajte olivový olej a vodu (nepridávajte celé množstvo vody, ak netreba)
3. cesto spracujte rukami, mieste asi 10 minút, vyformujte do tvaru bochníka, zakryte čistou utierkou a nechajte kysnúť (pozor na prievan v kuchyni:))
4. cesto by malo mať po nakysnutí dvojnásobný objem - trvá to asi 2 hodiny
5. cesto po nakysnutí znova premieste, ak sa vám zdá lepkavé, pridajte trochu múky
6. nebojte sa cesto pomúčenými rukami poriadne ponaťahovať a vyvaľkať do želanej hrúbky - cesto by malo byť elastické - ideálna hrúbka je asi 0,5 cm až 0,75 cm.
7. cesto vaľkajte od stredu ku krajom, rovnomerne otáčajte tak, aby ste dostali kruh (z dávky by vám mali vzniknúť 2 ks cesta/pizze)
8. hotový kruh potrite paradajkovým (lisované paradajky, nie kečup) alebo olivovo-cesnakovým základom a už len pridajte vašu obľúbenú zmes surovín navrch

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 113 návštěvníkov)

Katarína Š. (linnetka) ID 21660 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (27) posledné: 20.9.2016, 22:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR

PIZZA

Jablková pizza



POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO: 3 salky hladkej muky * 3 PL cukru * 1/2 sacku susen.kvasnic * 1/2 CL soli * 1/2 salky vody * 1/4 salky mlieka * 1/4 salky masla............OBLOHA1 - 2 jablka *citron.stava * 2 PL masla * 1/2 salky cukru * 1PL skorice * 2PL muky.........OBLOHA2 -1 balenie Ricotty * 1/4 salky hnedeho cukru * ...............POSYPKA- 2/3 salky muky * 1/3 salky prask.cukru * 1/4 salky studeneho masla

POSTUP PRÍPRAVY

Sladučká obmena klasickéj pizze:):)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

martina p. (mauka) ID 8602 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (24) posledné: 30.1.2010, 15:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR

PIZZA

Jogurtový slaný koláč



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 500 g bieleho hustého jogurtu, 50 g kyslej smotany, 400 g polohrubej múky (Promix PK), soľ, 1 pdp, 2 vajcia Plnka: 100 g šunky, 2 paradajky, 200 g eidamu, kečup, olivy, pizza korenie,

POSTUP PRÍPRAVY

Pôvodný recept rátal len s 250 g jogurtu, ale keďže ja som dosť hustý smotanový jogurt, tak som ho dala dvakrát toľko. Cesto bolo jemnučke. Plnku je možné obmieňať podľa stavu v chladničke. Postup v obrázkovom postupe.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)

Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (23) posledné: 7.9.2015, 18:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR

PIZZA

Talianska pizza & skvelá omáčka



POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO: 400 g hladkej múky, 200 g polohrubej múky, 1 balíček droždia v sáčku (alebo 1 celé čerstvé), 2 PL medu (alebo 3 PL cukru), 2 ČL soli, 50 ml olivového oleja, 150 ml mlieka (nemusí byť presne, stačí od oka :), 250 ml vlažnej vody, papier na pečenie, veľká tortová forma (stačí len spodok na ktorý položíme pizzu)...................................................................................OMÁČKA: paradajkový pretlak (ja používam len značku BONNY alebo PAT), 4 PL kečupu, 1 stredná cibuľka, 3-4 strúčiky cesnaku, maslo, sušená bazalka, sušené oregano, 2 PL medu (alebo cukru), 1 lyžička soli

POSTUP PRÍPRAVY

Na CESTO si klasicky rozmiešame droždie vo vlažnej vode. Vlejeme ho do pripravenej múky v miske, ktorú sme si predtým rozmiešali so soľou. Pridáme olej, rozmiesime trochu vareškou a nakoniec postupne pridáme mlieko, v ktorom sme si rozpustili med/cukor. Vymiesime ho v miske a nakoniec ho preložíme napr. na silikónovú podložku, kde ho "dorobíme" ručným miesením na hladké a vláčne cesto (ak by sa Vám zdalo že tekutín je na múku priveľa, odoberieme časť mlieka, alebo ak je zas veľa múky a málo tekutín, pridávame len mlieko :). Keď je cesto poriadne ponaťahované, spravíme z neho bochník a necháme cca 20 minút kysnúť pod čistou utierkou na teplom mieste........................................................................................................................Za tých 20 minút čo nám kysne cesto si spravíme základ na pizzu. Na masle si orestujeme cibuľku nakrájanú nadrobno a takisto cesnak. Pridáme pretlak a kečup, rozmiešame a varíme pár minút, aby sa z paradajkových surovín stratila kyslosť. Nakoniec pridáme bylinky, soľ a med/cukor a minútku ešte povaríme a nakoniec odstavíme............................................................................................................................Ideme sa venovať cestu: cesto rozvaľkáme na pomúčenej doske na cca 0,5 cm hrúbku. Dôležité je, aby sa cesto pieklo na papieri na pečenie - tak sa ani nepripáli a na spodku sa upečie dozlatista. Natrieme naň pripravený základ. Takto sme si pripravili základnú pizzu s omáčkou a navrch si môžme poukladať hocičo (napr. šunku, syr, šampiňóny, ananás, kukuricu,...).........................Pečieme asi 8-10 minút pri teplote 200-220°C (záleží od hrúbky cesta)..........Dobrú chuť Vám prajem! :-) Najlepšia pizza na svete!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

Baška F. (Berushka.F) ID 247940 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (19) posledné: 7.11.2012, 14:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 215 (zobrazuje sa 11-20)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,22 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu