. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > KURACIE MÄSO A HYDINA

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1.734 (zobrazuje sa 1731-1734)<< predošlé 1,.,169, 170, 171, 172, 173, 174

KURACIE MÄSO A HYDINA

Prekladané kuracie rezne



POTREBNÉ PRÍSADY

400 g kuracích pŕs, soľ, mleté čierne korenie. Plnka: 150 g šampiňónov, 1 cibuľu, 1 vajce, soľ, mleté čierne korenie, 50 g šunky, 150 g pochúťkovej smotany, 50 g strúhaného syra

POSTUP PRÍPRAVY

Umyté a osušené kuracie prsia pokryjeme mikroténovou fóliou, poklepeme a z oboch strán posolíme. Na chladnom mieste ich necháme dvadsať minút odležať. Potom ich na panvici prudko opečieme a preložíme do zapekacej misy. Opečené rezne pokvapkáme výpekom, rozložíme na ne šampiňónovú plnku, pokryjeme plátkami šunky, zalejeme pochúťkovou smotanou a dáme piecť do vyhriatej rúry. Pár minút pred dopečením posypeme prekladané kuracie rezne strúhaným syrom a zapečieme.

Plnka: Očistenú a nadrobno nakrájanú cibuľu orestujeme na oleji. Pridáme nakrájané šampiňóny a spolu podusíme. Napokon pridáme do masy rozšľahané vajcia, zmes posolíme a okoreníme mletým čiernym korením a urobíme praženicu.
Dobrú chuť!!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Zuzana B. (zuma) ID 1548 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Cestoviny na ázijský spôsob



POTREBNÉ PRÍSADY

3 póry, jedny kuracie prsia, mleté čierne korenie, soľ, 2 polievkové lyžice tekutého medu, 300 g makarónov, 300 ml hydinového vývaru, 3 polievkové lyžice dezertného vína, 2 poliev. lyžice sójovej omáčky, 2 nasekané čili papričky bez jadrovníka, trochu cukru, 1 lyžicu maizeny, 1 poliev.lyžicu masla, olej.

POSTUP PRÍPRAVY

Pór očistíme a šikmo nakrájame na väčšie kúsky. Mäso umyjeme, osušíme, okoreníme a prudko opečieme na oleji. Znížime teplotu a upečieme domäkka. Horúce mäso osolíme a potrieme medom. Cestoviny uvaríme v osolenej vode podľa návodu na obale, zlejeme a necháme odkvapkať. Do výpeku na panvici prilejeme hydinový vývar, víno, sójovú omáčku, necháme prevrieť, dochutíme soľou, korením, nasekaými čili papričkami a cukrom. Maizenu rozmiešame v malom množstve vody, prilejeme do omáčky a za stáleho miešania necháme zhustnúť. Mäso nakrájame na tenké plátky, potom na rezance. Pór opražíme na masle, spolu s omáčkou a mäsom vmiešame do cestovín a podávame.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Slávka J. (slavka) ID 812 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

KURACIE STEHNA V ALOBALE



POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie stehna,zemiaky,cibula,cesnak,slanina,sol,cierne korenie.
alobal

POSTUP PRÍPRAVY

rozlozime si alobal,podla velkosti noh,ja vecsinou oddelim stehno a odstehna.na alobal dame platok oravskej,ale moze byt aj obicajnej slaninky,na to zemiaky pokrajane na kolieska,posolime okorenime,pridame na kolieska nakrajany cesnak,na kolieska nakrajanu cibulu a na koniec dame este platok slaninky a zabalime ho do alobalu.pecieme na 200 stupnoch asi hodinku a potom este na 250 stupnoch pol hodinku,ale uz otvorene.je to super mnam,chuti to ako z pahreby.
dobru chut lucia+willko

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

Lucia Š. (kačička) ID 63 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

KURACIE PRSIA NA NIVOVEJ OMACKE



POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie prsia,sojova omacka,cierne korenie,niva,bambino syr,sladka smotana na slahanie,bujon,sunka

POSTUP PRÍPRAVY

kuracie prsia nakrajame,osmahneme na masti,alebo oleji,pridame sunku+sojovu omacku podla chuti,trosku podusime,pridame syr aj nivu syr,pockame kym sa roztopi,pridame cierne korenie,v hrnceky,roztopime v polke vody [z hrnceka] bujon+vodu a nalejeme na meso+smotanu,nikdy nesolte,je to dost slane.
tato omacka sa da pouzit aj pre deti na cestoviny ak vynechate nivu syr a namiesto nej date struhany syr a vynechate cierne korenie.
prajem prijemnu chut lucia+willko

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

Lucia Š. (kačička) ID 63 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 8.6.2009, 14:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1.734 (zobrazuje sa 1731-1734)<< predošlé 1,.,169, 170, 171, 172, 173, 174
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu