. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > MÚČNIKY, POHÁRE

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 5.837 (zobrazuje sa 141-150)<< predošlé 1,.,10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20,.,584 ďalšie >>

MÚČNIKY, POHÁRE

Jednoduché meruňkové,nebo broskvové řezy



POTREBNÉ PRÍSADY

Jedno lístové těsto,500g, 2 vanilkové pudinky 1 l mléka 13 lžiček cukru,půlky vypeckovaných meruněk.piškoty

POSTUP PRÍPRAVY

Těsto rozválíme na 2 placky,první placku položíme na plech naskládáme piškoty na ně půlky čerstvých meruněk a zalijeme uvařeným mírně schladlým pudinkem.položíme druhou placku a upečeme.Dáme vychladit nejlépe do lednice,samozřejmě až je studený.
Po upečení posypeme cukrem a vanilkovým cukrem,nebo já jsem sypala skořicovým cukrem..........po důkladném vychlazení výborný osvěžující zákusek.Není moc sladký .Tak,že v těchto teplých dnech se osvědčily jen se po nich zaprášilo a nedaly žádnou velkou práci.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Tana L. (backa11) ID 28088 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 3.8.2015, 6:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Letní meruňkové koláče



POTREBNÉ PRÍSADY

500g hl.mouky,50g ml.cukru,42g kvasnic,250 ml.mléka 1 lžíce rumu,120ml. oleje,1 vejce ,špetka soli. NÁPLŇ :1 vanilkový pudink,450ml mléka 12 lžiček cukru,1 pol.lžíce poloh.mouky. Půlky vypeckovaných čerstvých meruněk.

POSTUP PRÍPRAVY

Zpracujeme těsto a necháme vykynout. - po vykynutí těsto rozválíme ,potřeme rozpuštěným másle a zarolujeme jako roládu.Pak nakrájíme na kolečka dáme na vymazaný plech,uděláme důlek do kterého dáme lžíci chladného pudinku a půlku meruňky.
Upečeme ,pocukrujeme a zasypeme vanilkovým cukrem.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Tana L. (backa11) ID 28088 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 22.8.2015, 7:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

čokoládovo gaštanové rezy



POTREBNÉ PRÍSADY

cesto 200 gmúka polohrubá 200 gcukor krupica 5 ksvajcia 1/2 balíčekprášok do pečiva 1 dl horúcavoda 1 dlolej stolový Gaštanová plnka: 2 vrchovaté PL múka hladká , 250 ml mlieko, 2 ks žĺtok, 3 PL cukor kryštál , 250 g gaštanové pyré , 150 g maslo, Čokoládová plnka: 4 PL cukor kryštál, 2 PL voda , štipka škorica, štipka soľ , 150 ml smotana na šľahanie. 120 gmaslo 2 PL. do cestakakao 100 gčokoláda horká 20 gcukor vanilkový džem pikantný

POSTUP PRÍPRAVY

1.Zo žĺtkov, kryštálového cukru si vyšľaháme masu do peny, pridáme horúcu vodu a olej. Dobre vymiešame. Pridávame striedavo sneh z bielkov a múku zmiešanú s práškom do pečiva. Primiešame kakao. Do vymasteného a múkou vysypaného plechu vlejeme cesto a vo vyhriatej rúre pečieme pri 175 stupňoch 15- 17 minút.
2.Čokoládová plnka: V suchej rajnici si upálim z cukru karamel, podlejem 2 lyžicami vody a necháme úplne rozpustiť. Do rozpusteného karamelu pridám šľahačkovú smotanu, štipku soli a štipku škorice. Na miernom ohni necháme prevrieť. Odstavíme a do horúceho smotanového karamelu nalámeme čokoládu a metličkou dobre vyšľaháme. Pridáme zmäknuté maslo a vyšľaháme hladký krém. Dáme trochu stuhnúť do chladničky.
3.Gaštanová plnka: Do hrnca dám variť mlieko s cukrom, vanilkovým cukrom a štipkou soli. Z mlieka trochu odoberieme a do tohto vmiešame hladkú múku a žĺtky. Vlejeme do vriaceho mlieka a uvaríme štandardný puding. Do hotového trochu vychladnutého pudingu pridáme gaštanové pyré a dobre spolu vymiešame. Na koniec spojíme so zmäknutým maslom a vyšľaháme plnku do hladka.
4.Na upečený piškótový plát, ešte teplý natriem džem, tentokrát som zvolila z čiernych ríbezlí. Po vychladnutí navrstvíme gaštanovú plnku a ďalšia vrstva bude čokoládový krém. Zúbkovanou cukrárskou stierkou si upravíme povrch zákuska a dáme do chladu stuhnúť. Krájame úhľadné rezy.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Gabika B. (srdiecko873) ID 124928 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 12.7.2015, 8:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

kokosovo karamelové rezy



POTREBNÉ PRÍSADY

10 ks bielky, 350 g cukor krupica, štipka soľ, 150 g kokos strúhaný , 7 PL múka polohrubá , 1/2 balenie prášok do pečiva , oblátky tortové. Plnka: 1 plechovka Salko skaramelizované, 250 g maslo, Poleva ganache: 225 g čokoláda várová 51%, 200 ml smotana šľahačková 33%, 1 PL maslo

POSTUP PRÍPRAVY

Bielky vyšľaháme so štipkou soli a cukrom na tuhý sneh. Pridáme kokosovú múku a múku zmiešanú s práškom do pečiva. Plech (ja 36 x 40) vystelieme tortovými oplátkami a vylejeme cesto. (Môžeme plech vymazať tukom a vysypať kokosovou múčkou). Pri teplote 175 stupňov C pečieme cca 20 - 25 minút.
2Studené skaramelizované kondenzované mlieko (aj hotové karamelové SALKO) pridáme do vopred vyšľahaného masla. Vyšľaháme plnku. Túto navrstvíme na upečený vychladnutý kokosový korpus a celé dáme do chladničky stuhnúť.
3Pripravíme si GANACHE polevu: Do kovovej misky nalámeme čokoládu a zalejeme vriacou šľahačkovou smotanou. Necháme odstáť cca 10 minút. Potom miešaním vypracujeme hladkú polevu, pridáme 1 polievkovú lyžicu masla, aby bola lesklá. Polotekutou polevou polejeme bohato vychladnutý zákusok a krájame na úhľadné rezy. Tento koláč pečiem, keď sa mi zvýši veľa bielkov, alebo na Veľkú noc, keď zo žĺtkov robím vaječný likér

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Gabika B. (srdiecko873) ID 124928 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

venčeky z lisu



POTREBNÉ PRÍSADY

Suroviny 350 gmúka hladká špeciál 00 250 g (alebo Hera)maslo stolové 150 gcukor práškový 3 PLkakao 1/2 strukuvanilka 100 g mletéorechy 1 ksvajce 1/2 bal.prášok do pečiva (PDP) soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Všetky uvedené suroviny spracujeme do hladkého, lesklého cesta (včera som nemala zvyšné maslo, tak som dala Heru a nevadilo vôbec!) a dáme na balkón, do chladničky schladiť-len na krátko kým si vymažeme plechy. Vymazané plechy si potom prehodíme s cestom a tieto dáme chladiť. Cestom naplníme lis na keksy, alebo môžeme aj vykrajovať, a postupne si vytláčam venčeky, kvietky a bohvie čo ešte, na vychladnutý plech. Ak sú plechy chladné, vtedy nemám problém s tým, že by sa keksíky neodlepovali z lisu na plech. Naplnený plech dáme piecť do predhriatej rúry na 170 stupňov len krátko, maximálne 10 minút (ja som vyberala už po 7 minúte) Z uvedeného množstva som naplnila 4 plechy (400x360) po 25 keksíkov, takže mi vyšlo 100 ks. Teplé obaľujem v práškovom cukre v ktorom skladujem vanilkové struky.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Gabika B. (srdiecko873) ID 124928 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

kráľovské rezy



POTREBNÉ PRÍSADY

Suroviny Svetlé cesto: 200 gmúka hladká špeciál 250 gtuk pokrmový stužený CERA 11 PLvoda studená Tmavé cesto: 6 ksvajcia 200 gcukor práškový 50 gkakao 70 gorechy vlašské pomleté Krém: 250 g (alebo HELIA)maslo 150 gcukor práškový 250 mlmlieko 2 PLmúka polohrubá 1 ksžltok vaječný 1 bal.cukor vanilkový 2 PLUm Tuzemský

POSTUP PRÍPRAVY

1.Z múky, nastrúhanej studenej CERY a vody spracujeme cesto. Dáme chladiť na 2 hodiny do chladničky, potom ho rozdelíme na 2 diely a vyvaľkáme. Prvú časť vyvaľkaného cesta rozdelíme radielkom na porcie a poukladáme na opak plechu. Upečieme pri 180 stupňoch asi 10 / 15 minút do ružova.
Druhú časť bieleho cesta vyvaľkáme na veľkosť hlbokého plechu a tento s ním vyložíme tak, aby bolo cesto sčasti aj na bokoch plechu. Ešte nepečieme, čakáme na tmavú piškótu.
2.Bežným spôsobom si pripravíme tmavú piškótu, oddelené žĺtky vymiešame s cukrom do peny, a postupne pridávame mleté orechy zmiešané s kakaom a tuhý sneh z bielkov. Hotové cesto vlejeme do hlbokého plechu vyloženého bielym cestom. Spolu upečieme na 180 stupňoch asi 35 / 40 minút.
3.Krém: Z mlieka, 2 kopcových lyžíc múky a žĺtka si uvaríme hustú kašu. Vychladenú zmiešame s maslom vymiešaným s cukrom do peny a nakoniec pridáme Um. Vyšľaháme.
4.Na upečený bielo-hnedý korpus navrstvíme krém a poukladáme štvorčeky upečeného bieleho cesta. Posypeme práškovým cukrom, pokrájame a podávame. Je veľmi chutný. Prajem dobrú chuť! :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Gabika B. (srdiecko873) ID 124928 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Jahodovo-malinový cheesecake



POTREBNÉ PRÍSADY

2,5 balíka sušienok /BEBE,OREO,CLUB.../,200 g rozpusteného masla,2 odtučnené tvarohy,2 smotanové syry Philadelphia,1 kyslá smotana, 3 celé vajíčka,práškový cukor podľa chuti,jahodový kompót,červená želatína,čerstvé jahody a maliny

POSTUP PRÍPRAVY

Sušienky rozmixujeme s rozpusteným maslom a popritláčame na dno tortovej formy.Dáme piecť do vyhriatej trúby na 150 stupňov /teplovzdušná/ na 5-7 minút.Medzitým si rozmixujeme prísady na náplň a vylejeme na predpečené sušienky a pečieme ešte 30-35 minút.Po vychladnutí poukladáme čerstvé ovocie a zalejeme želé z rozmixovaného jahodového kompótu a červenej želatíny.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

Eleonóra U. (damon) ID 33142 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (5) posledné: 13.7.2015, 6:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

... najúžasnejší kysnutý koláč ... nadýchaný s chrumkavou posýpkou



POTREBNÉ PRÍSADY

2 šálky mlieka, 1/2 šálky oleja, 1/2 šálky kryštálového cukru, 1 balíček sušeného droždia, 4 a pol šálky hladkej múky, 1/2 ČL sódy, 1/2 ČL prášku do pečenia, 1/2 ČL soli ... na posýpku : cca 40g zmäknutého masla, za 2 hrste ovsených vločiek jemne mletých, cca 2 PL celozrnnej múky, 2 PL hnedého cukru a 1 CL škorice alebo korenia na jablkový závin

POSTUP PRÍPRAVY

... hľadala som kysnuté cesto so sušeným droždím, nakoľko som iné doma nenašla a objavila som toto úžasné cesto, ktoré síce nebolo pôvodne určené priamo na liaty kysnutý koláč - ale riskla som to a výsledok je fantastický ... koláčik je ľahučký ako obláčik ... vyskúšajte ... v menšom hrnci zohrejeme mlieko, olej a cukor, kým sa cukor nerozpustí (trvá to len pár minút) ... necháme vychladnúť pokiaľ nebude mlieko vlažné ... následne mlieko vlejeme do veľkej misy, kam sme dali 4 šálky múky a droždie ... cesto vymiesime varechou a necháme zakryté kysnúť 1 hodinu ... po hodine prisypeme zvyšok múky (t.j. pol šálky), prášok do pečiva, sódu a soľ. Všetko znova zmiesime a vylejeme na pekáč vymastený olejom a naolejovanými rukami roztiahneme po plechu (z tejto dávky mi vyšiel 1 klasický veľký pekáč a 1 malý cca 30 cm x 20 cm) ... uložíme ovocie (ja som dala višne, ríbezle, maliny, čučoriedky a zopár mirabeliek) ... posypeme posýpkou ... pečieme v rúre vyhriatej na 180°C cca 25 - 30 minút ... pokiaľ nie je vrch jemne do zlatista upečený ... koláčik je fantastický ... vrelo odporúčam

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)

Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (10) posledné: 8.8.2015, 6:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

JAMAJKA REZY s domácou marcipánovou hmotou ***** - luxusný zákusok z čias minulých



POTREBNÉ PRÍSADY

PIŠKOTA SVETLÁ: 4 vajíčka, 4 PL polohrubej múky, 4PL kryštálového cukru ( potrebovať budeme 2 krát ) * PIŠKOTA KAKAOVÁ: 4 vajíčka, 3PL plohrubej múky, 4 PL kryštálového cukru, 1PL kakao * KRÉM: 4 vajíčka , 250g práškového cukru, 1 PL gustinu, 2 x 250g masla , 100g čokolády * KOKOSOVÁ HMOTA: 200 ml mlieka, 200 g pr. cukor, 250 g kokosu, 100 g hrozienok a asi 1 dl rumu, na spevnenie dávam aj pol balíčka želatíny, lepšie sa to krája * MARCIPÁN NA OBALENIE: 400 g sušeného polotučného mlieka, 400 g práškového cukru, 6-8 lyžičky oleja, 6-8 lyžice pšeničného sirupu, určite by sa dal použiť aj iný sirup napr. kukuričný nebo jačmenný......( tentoraz som mala kukuričný slad ) trochu teplej vody (asi 30-50 ml) ale s vodou veľmi pomaly a opatrne, mandľová aróma, ešte budeme potrebovať na podsypávanie solamyl. * NA OZDOBU: 50g masla s trochou práškového cukru, kandizované čerešne, pikantný džem

POSTUP PRÍPRAVY

1. Upečieme klasické piškoty.
2. Pripravíme marcipán: V mise spojíme spojíme všetky suroviny, kukuričný sirup z lyžice nestierať, nechať volne stiecť, vodu pridávame podľa potreby, hmota po dôkladnom vypracovaní má byť ako plastelína, pred použitím je najlepšie si ju dať na hodinku - dve v potravinovej fólii do chladničky.
3. Kokosová hmota: zohrejeme mlieko , pridáme cukor a do horúceho prisypeme kokos, pridáme hrozienka rum a želatínu rozpustenú v troche teplého mlieka.
4. Príprava krému: nad parou rozpustíme čokoládu, vo väčšej miske tiež nad parou vyšľaháme celé vajíčka s práškovým cukrom a gustinom asi 15 minút, keď sa začnú robiť bublinky a je masa hustá, pridať rozpustenú čokoládu, ešte 5 minút šľahať, necháme za občasného miešania vychladnúť a nakoniec zmiešame so 425g masla, ktoré si predšľaháme v inej miske !!!!! Zvyšných 75g masla ešte budeme neskôr potrebovať. Hotový krém v miske rozdelíme na tri časti. Z jednej časti krému pridáme po 2PL krému k tým dvom. Takže budeme mať dve väčšie a jednu menšiu dávku krému.

Postup:
Svetlú piškotu si položíme na dosku, natrieme jednou časťou čokokrému, potom dáme hnedú piškotu, natrieme pikantným džemom, na ten natrieme kokosovú hmotu, na ktorú natrieme druhú časť čokokrému a nakoniec položíme svetlú piškotu. Keď už máme koláč poskladaný rezy si pripravíme tak, že si narežeme 4 rovnaké pásy (budú asi 6 cm široké a aj vysoké asi 6 cm ) a teraz do tej tretej menšej dávky krému zašľaháme tých zvyšných 75g masla. Týmto krémom potrieme tenučko všetky 4 pásy. Marcipánovú hmotu rozdelíme na 4 časti ( asi po 220 – 250 g potrebujeme na potiahnutie jedného pásu ). Vyvaľkáme na obdlžnik asi 18cm široký a dlhý podľa pásov. Pri vaľkaní marcipán podsypávame solamylom, nešetríme , prebytočný solamyl pekne utierkou, alebo kuchynskou servítkou oprášime. Obalíme marcipánom postupne všetky pásy koláča. No a potom už len narežeme rezy ozdobíme maslovým krémom a kandizovanou čerešňou.
TIPY: marcipán v chlade vydrží aj dva mesiace. Keby stvrdol v mikrovlnke ho jemne nahrejeme, prepracujeme a použijeme. Sirup do marcipánu použijeme biely, čím bude tmavší, tým bude hmota žltšia. Práškový cukor, ktorý použijeme do marcipánu 2-3 krát preosejeme. Najlepšie sa vaľká na pracovnej doske kuchynskej linky - nelepí sa na ňu ( samozrejme dobre umyjeme a osušíme ). Keď miesto normálneho sušeného mlieka dáme kokosové, bude hmota biela , ale záleží aj od farby sirupu. Vraj to funguje aj bez sirupu. Toto som neskúšala.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)

Eva T. (Evulqa) ID 33802 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (19) posledné: 16.11.2016, 13:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Penová torta - kokosová ... s čokoládovo-limetkovým krémom, ananásovo-zázvorovým pyré a malinami



POTREBNÉ PRÍSADY

Korpus: 5 bielkov, 280 g jemného krupicového cukru, 2 ČL kukuričného škrobu (maizeny), 2 ČL bieleho vínneho octu (stačí aj obyčajný), 90 g strúhaného kokosu ... čokoládový krém : 1 mascarpone, šťava a kôra z jednej limety, 50g rozpustenej horkej čokolády ... ananásovo-zázvorové pyré : 1 plechovka ananásu, cca 2 cm čerstvého zázvoru, štipka čerstvo mletého korenia ... cca 200g malín

POSTUP PRÍPRAVY

... táto torta bola pre mňa dlho výzvou a až teraz som sa odhodlala ... možno je trošku pracná, ale výsledok rozhodne stojí za to ... recept na korpus som odkukala z blogu od Anetky (www.anetagoesyummi.blogspot.sk) ... zvyšok je improvizácia ... rúru vyhrejeme na 140°C. Bielky šľaháme v mixéri do tuha, potom postupne pridávame cukor a šľaháme pokiaľ sa cukor úplne nerozpustí (vyskúšame sneh medzi prsty a ak necítime kryštály je hotovo). Potom pridáme maizenu a ocot a ešte minútu šľaháme, na koniec vmiešame kokos špachtľou alebo veľkou varechou. Na dva plechy rozprestrieme papiere na pečenie si nakreslíme ceruzkou na každý papier 1 kruh o veľkosti veľkého plytkého taniera. Do oboch kruhov rovnomerne rozotrieme sneh. Plechy vložíme naraz do rúry a pečieme 1 hodinu. Počas tejto prvej hodiny rúru neotvárame !!! Po hodine plechy vymeníme a pečieme ešte 20 minút. Potom rúru vypneme, pootvoríme dvierka a bezé necháme v rúre dosušiť až do úplného vychladnutia (cca 2-3 hodiny). Krém vytvoríme zmiešaním všetkých surovín .... ananásové pyré zmixovaním dobre odkvapkaného ananásu, nadrobno pokrájaného zázvoru a korenia. Následne už len vrstvíme ... na jeden korpus natrieme čokoládový krém, naň rozvrstvíme ananásovo-zázvorové pyré a nakoniec jemne popučené maliny ... druhý korpus na plechu nakrájame na jednotlivé tortové diely a uložíme navrch torty

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 30.6.2015, 10:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 5.837 (zobrazuje sa 141-150)<< predošlé 1,.,10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20,.,584 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu