. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Maria P. (teleflex) ID 105501
.
Oblasť: Nitra
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 23.7.2009
Naposledy: 28.3.2024 12:53
Aktualizácia: 29.9.2018 12:06
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 40
RODINNÉ FOTOGRAFIE 531
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 1149
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1.149 (zobrazuje sa 1091-1100)<< predošlé 1,.,105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ďalšie >>

TORTY

Na naše výročie svadby...


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

orechový korpus, jahodový džem, banány, nugátový krém, poťahovka- čokocukríková hmota z mliečnej a bielej čokolády váha 4,5 kg.

POSTUP PRÍPRAVY

xxx

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (11) posledné: 9.5.2011, 14:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Veľkonočná so zajačikmi...


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Túto som robila pre nás, je trocha skromná, ale chutila aj tak: jogurtová plnka, džem z lesného ovocia, MMF...váha 2,5 kg

POSTUP PRÍPRAVY

xxx

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (6) posledné: 27.4.2011, 16:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Veľkonočná torta - sliepka...


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Čokoládová piškóta, čokoládový krém, čokocukríková hmota, váha 3,5 kg.

POSTUP PRÍPRAVY

:-)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (52) posledné: 9.5.2011, 16:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Dupľovaná roláda...



POTREBNÉ PRÍSADY

Tak ešte jedna roládka, /vlastne dvojitá/, ak poznáte, nevadí, ak nie, tak vyskúšajte, určite sa oplatí:***Cesto 1.: 4 žĺtky, 4 bielky, 100g polohrubej múky, 100g práškového cukru, 1/2 balíčka kypriaceho prášku- bielky vyšľaháme dotuha, žĺtky vymiešame s cukrom a postupne primiešame múku zmiešanú s kypriacim práškom a zľahka tuhý sneh z bielkov. Cesto vylejeme na plech vyložený papierom na pečenie a upečieme na 180 stupňov /asi 15-20 minút/. Ešte horúce zvinieme do obrúska a necháme vychladnúť. ***Cesto 2: 4 žĺtky, 4 bielky, 100g polohrubej múky, 100g práškového cukru, 20g zomletých orechov a 2 PL kakaa- postup je rovnaký ako u prvého cesta, len do múky okrem kypriaceho prášku pridáme ešte kakao a orechy, po upečení samozrejme stočíme do nového obrúska alebo utierky.

POSTUP PRÍPRAVY

Plnka: 250g masla, 200g práškového cukru, 1 Zlatý klas, 150g zomletých orechov, 2 PL kakaa, 3 dl mlieka - zo Zlatého klasu a mlieka uvaríme hustý puding, ktorý necháme vychladnúť. Maslo vyšľaháme s cukrom do peny a po častiach všľaháme vychladnutý puding a orechy. Plnku rozdelíme na dve časti a do jednej vmiešame kakao. Najskôr si rozvinieme tmavú roládku, potrieme svetlým krémom a znovu zavinieme. Potom si odvinieme svetlú roládu a natrieme tmavou plnkou. Do stredu položíme tmavú naplnenú roládu a stočíme. necháme dobre stuhnúť a polejeme čokoládou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (6) posledné: 27.4.2011, 16:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Mocca roláda...



POTREBNÉ PRÍSADY

Možno pre niekoho dôverne známa, ale možno ju niekto ešte nepozná: *** Cesto: 4 vajcia, 4 PL polohrubej múky, 4 PL práškového cukru, 1 PL oleja, 2 PL kakaa, 1 ČL kypriaceho prášku. Bielka vyšľaháme dotuha, žĺtky vymiešame s práškovým cukrom a olejom, pridáme múku zmiešanú s kypriacim práškom a kakaom a zľahka tuhý sneh. Cesto vylejeme na plech pokrytý papierom na pečenie a pečieme na 180 stupňov. Po upečení zvinieme do navlhčeného obrúska a necháme vychladnúť. Po vychladnutí potrieme krémom a znovu zvinieme. Polejeme čokoládou a necháme stuhnúť.

POSTUP PRÍPRAVY

Krém: 2 vajcia šľaháme nad parou so 100g kryštáľového cukru asi 20 - 25 minút. Potom do horúcej zmesi vmiešame 1 - 2 ČL Nesky a necháme vychladnúť. Zmes vyšľaháme s 250g zmäknutého masla.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 23.4.2011, 19:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Zákusok Nebo - peklo...



POTREBNÉ PRÍSADY

6 vajec, 400g práškového cukru, 350g polohrubej múky, 50g namletých orechov, 200g masla, 1 balíček kypriaceho prášku, 1 balíček vanilínového cukru, 1PL kakaa, 2 dl mlieka, nastrúhaná kôra z jedného /dôkladne umytého/ citróna, okrem toho pikantný džem, 100g čokolády na varenie, 80g Cery, na ozdobu bielu čokoládu alebo šľahačku...

POSTUP PRÍPRAVY

Bielka dotuha vyšľaháme, žĺtky vyšľaháme s oboma cukrami, maslom a citrónovou kôrou, potom pridáme mlieko, múku zmiešanú s kypriacim práškom a orechami, a zľahka vmiešame tuhý sneh. 2/3 cesta vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a do zvyšku vmiešame kakao. Túto zmes rovnomerne nalejeme na bledé cesto a zarovnáme. Pečieme na 150 stupňov do zlata. Vychladnutý koláčik potrieme pikantným džemom /najlepšie ríbezľovým alebo višňovým/ a polejeme čokoládou. Ozdobíme podľa fantázie. Koláčik je voňavý a šťavnatý...

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Ananásové rezy.



POTREBNÉ PRÍSADY

Na piškótu: 7 vajec, 7 PL polohrubej múky, 7 PL práškového cukru...Oddelíme bielka od žĺtkov, vyšľaháme žĺtky s cukrom a z bielkov ušľaháme tuhý sneh. Postupne na striedačku k žĺtkom pridávame sneh a polohrubú múku. Cesto rozdelíme na dve časti a každú zvlášť upečieme na papieri na pečenie na 180 stupňov asi 15 minút. Po vychladnutí si každú piškótu po dĺžke rozdelíme na 3 až 4 pásy /podľa šírky plechu :-)/.

POSTUP PRÍPRAVY

Na plnku si pripravíme 1 konzervu ananásu, ktorú si scedíme a zo šťavy si odložíme asi 50 ml. Okrem toho: ananásový sirup, 300g masla , 200g práškového cukru, 1 Zlatý klas, 2 žĺtky, voda. Zmiešame ananásovú šťavu /okrem odložených 50 ml/, asi 1 dl ananásového sirupu a doplníme do 500 ml vodou, vmiešame žĺtky, Zlatý klas a uvaríme hustejší puding. Maslo vyšľaháme s cukrom a vmiešame vychladnutý puding. Cesto si rozdelíme na dve časti /budeme mať 2 x 3 alebo 2 x 4 pláty/. Spodný plát pokvapkáme šťavou z ananásu /ktorú sme si bokom odložili/, potrieme časťou plnky, posypeme nadrobno nasekaným ananásom, priložíme druhý plát, znovu pokvapkáme šťavou, potrieme plnkou a posypeme ananásom. Pláty jemne pritláčame a postup opakujem, kým na sebe nemáme polovicu plátov /3 alebo 4 /. Potom si to zopakujeme z druhou polovicou plátov. Takto nám vzniknú dva obdĺžniky, ktoré ešte potriem dokola plnkou a pofŕkame čokoládou alebo posypeme posekaným ananásom...

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (4) posledné: 29.2.2012, 14:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Medové rezy - klasika...



POTREBNÉ PRÍSADY

Notoricky známe medové rezy, ktoré každý robí "trochu inak"...Ja takto: Zmiešame 500g hladkej múky, 150 g práškového cukru, 4 PL medu, 1 ČL sódy bikarbóny, 60 g masla, 1 vajíčko, pridáme trošku mlieka a vymiesime hladké, nelepivé cesto. To potom rozdelím na 4 časti a každú zvlášť rozvaľkám a upečiem na papieri na pečenie a na obrátenom plechu /hore dnom/. Po vychladnutí naplním a polejem čokoládou.

POSTUP PRÍPRAVY

PLNKA: 3 dl mlieka, 3 PL hladkej múky, 2 žĺtky zmiešame a uvaríme hustú kašu, ktorú necháme dobre vychladnúť. 250g masla alebo Hery vymiešame s 150 g práškového cukru a postupne pridáme vychladnutú kašu, dobre vyšľaháme. ČOKOLÁDOVÁ POLEVA: 100g čokolády na varenie roztopíme s 80 g Cery, pridáme 1 ČL oleja a dohladka vymiešame. Rezy necháme asi 2-3 dni zmäknúť v chlade...a papáme.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (13) posledné: 16.1.2012, 18:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Fľaša v ozdobnej debničke s ibištekmi...


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Piškóta, stračatela piškóta, plnka s bielou čokoládou, varený čokoládový krém, fľaša vyplnená punčovinou...Váha 4,7 kg, poťah čokoládovocukríková hmota, MMF.

POSTUP PRÍPRAVY

xxx

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (8) posledné: 25.4.2011, 15:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Vrece plné peňazí...


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Pre finančnú poradkyňu...

POSTUP PRÍPRAVY

Stračatela korpus, varená čokoládová plnka, čokoládovo cukríková hmota, ozdoby MMF, váha 1,3 kg.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (4) posledné: 24.3.2011, 18:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1.149 (zobrazuje sa 1091-1100)<< predošlé 1,.,105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu