Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
![]() PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
§ 4 plechovky tuniaka § 100 g strúhanky § 60 ml majonézy § 4 veľké vajcia § 1 lyžička sušeného cesnaku § 1 lyžička sušenej cibule § 1 lyžica čerstvej nastrúhanej cibule § soľ § olej na smaženie
POSTUP PRÍPRAVY
Všetko zmiešame dohromady,zo zmesi tvarujeme guľky, z ktorej urobíme placku-fašírku, dáme na panvicu a vysmážame na oleji z každej strany približne 3-4 minúty (kým nie je hotová).Ak možem poradiť, tak na tieto fašírky je vhodnejší drvený tuniak, lebo je šťavnatejsí, fašírky sú potom neni moc suché.Môžeme použiť aj kúsky tuniaka, ale v tom prípade nechame viac šťavy v konzerve.Inak z drveného tuniaka sa snažím olej vyliať čo najviac, ale trošku nechám, pre tú šťavnatosť. Dobrou prílohou je zemiakové pyré.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (2) posledné: 19.7.2011, 17:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |