
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Rožkové knedle ako prílohaPOTREBNÉ PRÍSADY 30 dkg hrubá múka -1/2 prášku do pečiva -1 lyžička soli -2 dcl mlieka -1 žĺtok -1 rohlík alebo žemľa POSTUP PRÍPRAVY Pečivo deň staré nakrájame na kocečky, zalejeme mliekom v ktorom je rozmiešaný žĺtok a nalejeme na pečivo. Na nasiaknuté pečivo nasypeme hrubú múku v ktorej rozmiešame prášok do pečiva, prisypeme soľ a dobre vymiešame. Urobíme dve knedle, dlhé cca 22 cm. Veľké nerobte, pretože Vám prasknú. Knedle necháme ešte 15 minút odpočinúť a potom ich dájte do vriacej osolenej vody variť. Po 7 minútach ich otočíme. Varíme 14 minút. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |