končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Dvojchodove menu z jedneho hrnca :-DPOTREBNÉ PRÍSADY na rezance: 250g hrubej muky, 2 vajcia, 1KL soli, 0.5 dl vody / posypka: mak, praskovy cukor, slivkovy lekvar, maslo... na polievku: bravcova mast, strucik cesnaku, mleta cervena paprika, sol POSTUP PRÍPRAVY Z prisad na rezance vymiesame cesto, nechame cca 30 minut odstat. Potom vyvalkame na hrubku 1mm, nakrajame na 4cm siroke pasy. Navrstvime pasy na seba - pomucime jednotlive ´spoje´ a nakrajame rezance, siroke asi 3-4 mm. Nakrajane rezance rozsypeme na pekac a nechame preschnut, ale mozme aj hned varit. Do hrnca s riacou vodou s trochou soli vhodime rezance a pockame, kym vyplavu na hladinu. Vtedy su hotove. Kym sa rezance varia, v miske na polievku si vymiesame lyzicku masti, pretlaceny strucik cesnaku, cervenu papriku a sol na jemnu kasicku. Tuto masu zalejeme vodou z variacich sa rezancov, mozme prihodit aj par z nich. Premiesame a polievka je hotova. Rezance vyberieme z vody sitkom (aby sme neprisli o vyvar z nich pre dalsich stravnikov), posypeme makom, pridame lyzicu slivkoveho lekvaru, zalejeme roztopenym maslom, pricukrime. DOBRU CHUT! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (8) posledné: 24.2.2013, 19:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |