. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Helena Š. (Hennka999) ID 20261
.
mimibazar.sk/hennka999
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 13.8.2007
Naposledy: 5.2.2015 15:45
Aktualizácia: 19.9.2010 18:45
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 48
RODINNÉ FOTOGRAFIE 12
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 4
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Kapustové závitky



POTREBNÉ PRÍSADY

cesto: 30 dkg polohrubej múky 2 vajcia 2 lyžice oleja náplň: 10 dkg prerastenej slaniny 2 cibule 1 sáčok kyslej kapusty 2 lyžice kyslej smotany soľ, korenie 3/4 l vývaru z bujónovej kocky

POSTUP PRÍPRAVY

slaninu a cibuľu nakrájame a osmažíme, pridáme kyslú kapustu a krátko podusíme 5 - 10 min.
Odstavíme a pridáme kyslú smotanu, podľa chuti pridáme soľ a korenie.
Vypracujeme cesto a rozdelíme na 2 ks, každé vyvaľkáme a naplníme polovicou plnky
potom zvinieme do rolády a nakrájame na 5 cm široké kusy
Poukladáme do olejom vymazaného pekáča a každý kúsok ešte pomažeme olejom,
zalejeme vývarom a neprikryté pečieme cca 45 minút na 200°C

Odporúčam vyššiu nádobu na pečenie aby vývar nepretiekol, závitky budú totiž úplne ponorené ale netreba sa toho obávať, vývar sa v trúbe vyparí a zostane len báječná chuť... ak vám aj trošku vývaru ostane on po vychladnutí trošku zhustne :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu