
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
![]() Vyprážaný tofu rezeň so zeleninovým bulguromPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1 ks. údené tofu, 1 ks. väčšej mrkvy, 50 g. špaldovej pšenice (najlepšie sú nelúpané zrná aj s otrubami), 50 g. ražné zrná, 30g. ovsené zrná, 30 g. pohanky,1 ks. údené tofu, 1 ks, mrkvy, jedno vajce, bazalka, oregáno, kari, rímsky kmín, biovegeta, soľ. 1 hrnček bulguru, 1 hrnček vriacej vody, 1 ks. biobujón, 1 ks malej cibule, malú mrkvu, malú pertružku, malú červenú papriku, 50g. hrášku, 50g. zelenej fazulky (zelenina može byť aj mrazená), vegeta, bazalka, zelenú petržlenovú vňať, kari, soľ. POSTUP PRÍPRAVY rezeň: Zrná pomelieme na hrubú múku, mlieť môžeme spoločne všetky zrná, potom v mixéri rozmixujeme tofu s mrkvou a vajcom,pridáme pomleté zrná a koreniny a rozmixujeme na homogénnu masu s ktorej naberáme lyžicou dávky aké sú veľkosťou vhodné pre nás a na rozpalenom oleji vyformujeme rezeň a vypražime s oboch strán do zlatova. bulgur: Bulgur vysypeme do väčšej misy a zalejeme ho vriacou vodou v ktorej sme rozotreli bujón. 20 minút necháme odstáť aby napuchol a nabral vodu do seba , zatial pripravíme zeleninu - na oleji opražíme na drobno nakrájanú cibulku, pridáme zeleninu a koreniny a krátko porestujeme aby nebola zelenina mäkká ale aby bola chrumkavá, zmiešame s bulgurom a so zelenou petržlenovou vňaťou a podávame s rezňom príprava všetkých ingrediencií trvá asi 1 hodinu ale pokial chcete urýchliť a nemáte čas, tak zrná môžu byť už namleté a odložené v dobre uzatvorenej sklenici, tým si ušetríte minimálne 20 minút ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Brokolica so zázvorom, alebo ako ju nepoznáme(orientálna kuchyňa)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Menšia brokolica , asi 50g zázvoru, 4 strúčky csnaku, 100g postrúhaný sýr. POSTUP PRÍPRAVY Brokolicu narežeme na ružičky, sparíme vo vriacej vode asi 2-4 minúty až do jasnej zelenej farby, necháme odkvapkať, na panvici opražíme do zlatova na kolieska porezaný cesnak na trochu olivovom oleji(môže byť aj palmový olej carotíno), pridáme na drobno narezaný zázvor, potom pridáme odkvapkanú brokolicu a trochu prehrejeme s cesnakom a zázvorom.Hneď po odstavení posypeme sýrom. Podávame so zeleninovým šalátom alebo s varenými zemiakmi. Prajem dobrú chuť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 15.3.2012, 14:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |