Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
400g filé z lososa (alebo inej ryby), citrón, soľ, mleté čierne korenie, 1,5dcl rybacieho vývaru (z kocky bujónu), 200ml šľahačkovej smotany, rozmarín.
POSTUP PRÍPRAVY
Tento spôsob prípravy rýb zbožňujem, zdá sa mi najlahodnejší. Rybu umyjeme a osušíme. Pokvapkáme šťavou z polovice citróna a vo vriacom vývare ju varíme asi 5 minút. Mäso vyberieme a udržujeme v teplo. Do vývaru prilejeme šľahačkovú smotanu a varíme asi 15 minút. Osolíme, okoreníme a vytlačíme druhú polovicu citróna. Pridáme nasekaný rozmarín a necháme raz prejsť varom. Rybu polejeme omáčkou a môžeme podávať s najemno nastrúhanou mrkvou udusenou na oleji s cibuľou.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |