Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Martina M. (mmj) ID 19672 |
 |
Oblasť: Liptovský Mikuláš |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 1.8.2007 |
Naposledy: 7.12.2016 9:17 |
Aktualizácia: 13.5.2013 10:58 |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
![]()
POTREBNÉ PRÍSADY
2 pstruhy, 4 kolieska citrónu, petržlenová vňať, cesnak, korenie na ryby, maslo, olivový olej
POSTUP PRÍPRAVY
Očistené, vypitvané a umyté pstruhy z vnútra posypeme korením na ryby. Do vnútra vložíme asi 3 plátky masla, 2 plátky citróna a veľa petržlenovej vňate. Poukladáme na olejom vymastený plech. Zvonku posypeme pstruhy korením na ryby na to poukladáme plátky masla. Do pekáča pridáme rozpučený cesnak a všetko pokvapkáme olivovým olejom a zasypeme petržlenovou vňaťou. Dáme piecť do vyhriatej rúry asi na 25 minút na 180°C. Podávame s dusenou zeleninou a zemiakmi.
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |