Lenka L. (Rea666) ID 132298 |
|
Oblasť: ANGLICKO |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 13.1.2010 |
Naposledy: 30.11.2017 19:18 |
Aktualizácia: 15.1.2012 16:05 |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
Krevety, biele vino, cesnak, olivovy olej, sol, korenie & cerstve petrzlenove listky
POSTUP PRÍPRAVY
Na oleji narychlo opecieme najemno nakrajany cesnak, len trosku kym nepusti vonu. Pridame krevety a opecieme z oboch stran kym nie su cele oranzovkaste. Potom pridame vino - len tak aby sme k nim mali nejaku stavu a nechame minutku povarit. Odstavime z varica, pridame najemno nakrajanu petrzlenovu vnat, sol a korenie, pomiesame a podavame. Dobru chut :-)
PS: Krevety mozme takto upravit ocistene ako som ich robila ja alebo cele aj s hlavou a cistia sa az pri jedeni. Vravi sa ze vtedy su stavnatejsie...
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
KOMENTÁRE (4) posledné: 23.12.2013, 9:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |