
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
RYBY A DARY MORA |
LIPEN ALEBO PSTRUH*****recept z rybárskych pretekovPOTREBNÉ PRÍSADY Pstruh(lipeň) podľa počtu osôb,soľ,vegeta,čierne mleté korenie,červená paprika,rasca,šťava z citrona,olej,polohrúba múka POSTUP PRÍPRAVY Očistené celé pstruhy alebo lipne umyjeme ,zvnútra osolíme a vymačkáme citron-dva.Necháme chvíľu postáť.Pár lyžíc múky zmiešame s rascou,soľou,paprikou,vegetou a korením a zvrchu poriadne posýpeme.Pečieme na rozpálenom oleji na pekáči,najprv prudko,potom pomaly dopekáme,môžeme aj prikryť,aby neboli vnútri surové. Zeleninový šalát k tomu a o obed je postarané. DOBRU CHUT ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 27.5.2010, 6:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
ZAVINACE_SUPER RECEPT*****POTREBNÉ PRÍSADY Biele ryby,1l voda,0,5l ocot,0,20kg soľ cibuľa,mrkva,čalamáda alebo kyslá kapusta,rasca,horčičné semeno,bobkový list,celé čierne korenie,Deko-nálev ako na obale POSTUP PRÍPRAVY Ryby očistíme,odstránime hlavy a plutvy.Vodu,ocot a soľ prevaríme a necháme vychladnúť.Zalejeme ryby a v chlade necháme 5 dní.Drobné kostičky sa rozložia,Zostane len hlavná,aj tá zmäkne.Ryby umyjeme v letnej vode a vykostíme.Ukladáme do pohárov s čalamádou,cibuľou,mrkvou.Pridáme podľa chute horeuvedené koreniny,zalejeme uvareným nálevom z Deka ako na uhorky.Nesterilizujeme.Držíme na chladnom mieste. Ak máte doma rybára,odporúčam vyskúšať.Deko nedávať prírodné,ale s kyselinou sorbovou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |