
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
RYBY A DARY MORA |
![]() Rybie filé s citrónovou omáčkou...POTREBNÉ PRÍSADY Rybie filé /s pangasiusa alebo tresky/, korenie na ryby, soľ. Na omáčku: 250 ml smotany na šľahanie /33%/, soľ, šťava z jedného citróna Príloha: napr. varené zemiaky POSTUP PRÍPRAVY Rýchly a hlavne chutný receptík, v našej rodine veľmi obľúbený. Rybie filé umyjeme, osušíme, osolíme a podľa chuti okoreníme /môžeme použiť hotové korenie na ryby alebo kto čo má rád/, potom tepelne upravíme :-) /môžeme osmahnúť na panvici na troške oleja, upiecť v trúbe alebo ugrilovať/ a hotové podávame preliate omáčkou a s vhodnou prílohou... OMÁČKA: smotanu vlejeme do hrnčeka, mierne osolíme a privedieme do varu. Potom plameň znížime a pomaly vlejeme citrónovú šťavu, prehrejeme a hotovo. Netreba sa báť, omáčka sa mi ešte ani raz nezrazila a chutila "sviežo"... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (8) posledné: 20.2.2012, 21:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |