
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
MLETÉ MÄSO |
![]() Mäsové guľky v diabolskej omáčkePOTREBNÉ PRÍSADY Čo potrebujeme: 500 g mletého mäsa, vajce, 2 lyžice hladkej múky, olej, soľ, mleté čierne korenie, OMÁČKA: 2 lyžice oleja, cibuľa, 2 lyžice hladkej múky, 250 ml sladkej smotany, 3 strúčiky cesnaku, 2 bobkové listy, 1 paradajkový pretlak, 2 lyžice ríbezľového lekváru, čili korenie, čierne korenie, soľ POSTUP PRÍPRAVY Mleté mäso premiešame s korením a vajcom. Pomocou múky tvarujeme guľky, ktoré zo všetkých strán opečieme na oleji. Omáčka: Orestujeme nadrobno nasekanú cibuľu, pridáme paradajkový pretlak, cesnak, korenie, soľ a krátko povaríme. Primiešame lekvár, zriedime vodou, necháme zovrieť a pridáme guľky. Uvarené guľky vyberieme. Omáčku zahustíme smotanou zmiešanou s hladkou múkou. Krátko povaríme a odstavíme zo sporáka ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |