
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
MLETÉ MÄSO |
![]() mäsové hniezdaPOTREBNÉ PRÍSADY pre 4 osoby: 250 g dlhých špagiet, soľ, 1/2 cibule, 2 PL oleja, 300 g mletého mäsa, 2 PL rajčinového pretlaku, 100 g varenej kukurice bonduelle z konzervy, 60 g nátier.masla, 2 PL slnečnicových semiačok, 1 PL nakrájaných čerstvých byliniek (zmes), mleté čierne korenie, chilikorenie (mletá červ.paprika-štipľavá), 2 vajcia, 2 PL mlieka, 4, rajčiny, žerucha (príp. petrž.vňať). POSTUP PRÍPRAVY Špagety uvaríme podľa návodu. Na oleji opražíme cibuľu nakrájanú nadrobno, pridáme mäso, taktiež dobre opražíme a vmiešame rajč.pretlak, kukuricu, nátier.maslo, slneč.semiačka a bylinky. Osolíme, okoreníme, rúru predhrejeme na 200 stupňov. Vajcia rozšľaháme s mliekom. Špagety rozdelíme na 8 častí a na papiery na pečenie pomocou vidličky zakrútime na "hniezda". Polejeme mliekovo-vajcovou masou. Mäso rozdelíme na hnieda na stred a hneď dáme piecť na cca. 12 min. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
![]() turecké cestové taštičkyPOTREBNÉ PRÍSADY asi pre 16 kúskov potrebujeme : 150 g kukuričnej múky, 150 g polohrubej múky, 3 vajcia, 3 PL olivového oleja, soľ, 1 cibuľa, 1 mrkva, petržlenová vňať - za hrsť, + 1-2 petržleny, 1 malá štipľavá paprička, 2 PL mäty priepornej, 15g hovädz.mäsa, 200 g jogurtu, 2 strúčiky cesnaku, 80 g masla, 1 PL sladkej mletej červenej papriky. POSTUP PRÍPRAVY Múku, vajcia, oliv. olej, 1/2 ČL soli vypracujeme na hladké cesto a necháme 1 hodinu postáť. Zeleninu aj bylinky očistíme a spolu s mäsom pomelieme na mäsovom mlynčeku. Osolíme a s 2 PL oleja opečieme. Cesto vyvaľkáme natenko (4-5mm) a vyrežeme 7cm štvorce. Na každý rozdelíme našu plnku, preklopíme a dobre pritlačíme konce (vidličkou). Varíme v osolenej vriacej vode, pokiaľ nevyplávajú na povrch. Vyberieme, necháme odkvapkať. Maslo necháme prevrieť, odstavíme zmiešame s Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 10.11.2009, 10:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |