Helena B. (hela2) ID 37749 |
|
Oblasť: Žarnovica |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 4.3.2008 |
Naposledy: 15.2.2016 13:47 |
Aktualizácia: 10.8.2010 7:19 |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
350g jemne zomletého bravčového mäsa, 150g jemne zomletého teľacieho mäsa, soľ, mletá červ.paprika, čajová lyžička Solamylu, uvarený zemiak, 1 vajce, 1dcl sladkej smotany.
Na špikovanie: plátky jablka, sušené slivky.
Na potieranie a pečenie: olej
Na zriedenie a podlievanie: 2dcl bujonového vývaru z kocky
POSTUP PRÍPRAVY
Z mletého mäsa, ml.papriky, postrúhaného zemiaka, Solamylu a vajca urobíme cesto. Po chvílke postupne pridávame smotanu a vychladnutý bujon. Z masy vytvarujeme bochník, ktorý dáme do vymastenej ohňovzdornej misy. Bochník potrieme olejom, prešpikujeme plátkami jablky a sušených sliviek. Podlejeme bujonom a pečieme cca 50 min. v zohriatej rúre. Počas pečenia potierame bujonom. Podávame so zemiakovým pyre alebo knedľou a dusenou červenou kapustou.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |