končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
MLETÉ MÄSO |
Chilli con CarnePOTREBNÉ PRÍSADY olivový olej, morská soľ, mleté čierne korenie, mleté čili korenie, cukor, 1 veľká cibuľa (biela alebo červená), 3 strúčiky cesnaku, 1 veľká mrkva, 1 červená sladká paprika, 500 g mletého hovädzieho mäsa, 2 konzervy krájaných paradajok (2×400 g), 1 konzerva červených fazulí (400 g), 1 konzerva kukurice (400 g), 400 ml vody POSTUP PRÍPRAVY - Nadrobno nakrájame cibuľu, cesnak, mrkvu a sladkú papriku (prípadne stopku zeleru). - Vo veľkom hrnci rozpálime olivový olej, pridáme nakrájanú zeleninu a korenie – čili, soľ, čierne korenie a cukor a spolu smažíme na miernej teplote asi 5min. - Zvýšime teplotu, pridáme mleté mäso a miešame kým sa takmer neuvarí. - Do mäsovej zmesi pridáme konzervovanú zeleninu – paradajky, fazuľu, kukuricu, cícer a zalejeme vodou (na vodu použite konzervu z paradajok). - Privedieme do varu, stiahneme teplotu a prikryté varíme cca 45min s občasným miešaním. - Po uvarení dochutíme podľa potreby použitými koreninami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |