končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Maďarský tokáň na smotanePOTREBNÉ PRÍSADY bravčové mäso( stehno), prerastená slanina (podla množstva mäsa), smotanu kyslú 1 téglik (180g, 250G podla toho kolko masa idete robiť), červenú mletú papriku, čierne korenie mleté,múku na zahustnie,brav. masť,soľ, cesnak, príloha-knedlik, halušky POSTUP PRÍPRAVY 1. mäso aj slaninu nakrájame na rezance. V hrnci rozpustíme za PL brav. masti pridáme slaninu.Trochu opražíme. pridáme mäso, soľ, čer. papriku popražíme kým mäso nezbledne,posypeme múkou-zamiešame ,podlejeme a necháme dusiť. 2. v polovičke pridáme celý strúčik cesnaku ( kto ma rad aj dva) 3. Ked bude mäso mäkké a aj slaninka odstavíme nabok a pridáme za stáleho miešanie kyslú smotanu zmešanú s čiernym korením a trochou mlieka.vrátime späť na oheň a necháme prejsť varom a hotovo!!! Dobrú chuť :-)) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |