Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Bozena M. (bombiska) ID 79911 |
 |
Oblasť: Bratislava |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 1.2.2009 |
Naposledy: 21.5.2020 12:38 |
Aktualizácia: 27.1.2012 13:50 |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
![]()
POTREBNÉ PRÍSADY
bravčová krkovička,karé,alebo kuracie prsia,soľ,mleté čierne korenie,strúhanka,vajcia,1/4litra vody,bujón,máslo,olej na praženie,citrón.
POSTUP PRÍPRAVY
Mäsko trošku predklepeme,osolíme a okoreníme. Dáme do vyššej nádoby,kde máme pripravenú strúhanku a vklepeme do rezňov čo najviac.Namočíme ich do vopred pripravených a rozpružlovaných vajec,dáme na rozpálený olej a zprudka opečieme.Ukladáme na plech.V 1/4litri vody si uvaríme kocku bujónu s 1/8 másla /keď robíme rezne z krkovičky,dávame menej másla/.Takto hotové a naukladané mäsko polejeme bujónovým vývarom a šupneme do rúry .Pečieme na 200°C.Podávame s ryžou,alebo ako ja s tarhoňou.Hotové môžme pokvapkať citrónom.Sú mäkké ako perinka:-))) Aaaaa...aby som nezabudla!!! Predtým,ako začneme baštiť túto dobrotku,ľuďom ktorí sa vedia sčemeriť,ako ja..odporúčam štamperlík fernetu,alebo domácej slivovičky :-))) Dobrú chuť a na zdravie!
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (7) posledné: 3.11.2009, 22:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |