končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Koložvarská kapustaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg kyslá kapusta mäsový perkelt (1 kg) údenina /klobása 30 dkg ryže 2 ks pochúťková smotana mlieko 2 ks cibule 4 strúčiky cesnaku kari vegeta soľ 1 KL červená paprika POSTUP PRÍPRAVY Všetko varíme osobitne (ryžu, mäso, kapustu nemusime) a potom ukladáme po vrstvách na pekáč. Perkelt → nakrájame 2 ks cibule a pečieme do zlatista. Následne vložíme prelisovaný cesnak. Pridáme mäso. Popražíme. Osolíme, ovegetíme. Pridáme červenú papriku a štipku kari. Dusíme domäkka ale tak, aby bolo dosť šťavy. Umyjeme ryžu. Dusíme ju na zlatisto opraženej cibuli. Pridáme soľ. Varíme ju domäkka. Kapusta sa premýva podľa potreby (1x) Vytrieme pekáč olejom. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |