končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
**ČÍNA S LEČOM**POTREBNÉ PRÍSADY Bravčové karé /stehno/ al kuracie mäso, soľ, korenie, papriku, čína korenie, orient, olej, majzenu, vegetu, cukor, sójová omačka, cibuľa, kečup, lečo, feferón POSTUP PRÍPRAVY Maso nakrájame na rezance, pridáme soľ, korenie, papriku, čína korenie, orient, olej, majzenu, vegetu a necháme odstáť. Keď je odstáte dáme trocha cukru a sójovú omáčku. V hrnci opečieme pokrájanú cibuľu, pridáme lečo, kečup, feferón. na panvici rozpálime olej a poi kúskoch za stáleho miešania opečieme mäso.Potom ho dáme k cibuli a spolu podusíme. Hotové môžeme ochutiť lyž. octu, al bielym vínom Dobrú chuť! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |