
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Bravčové stehno na divokoPOTREBNÉ PRÍSADY cca 1 kg bravčového stehna - 2 mrkvy - 1 petržlen - 1/4 buľvového zeleru - 2 cibule - 100 g kryštálového cukru - 100 ml bieleho vína - 3 PL horčice - 4 PL kyslej smotany - 150 ml sladkej smotany - bobkový list - olej - soľ, korenie POSTUP PRÍPRAVY Toto sa podobá na sviečkovú, ale je to trochu iná chuť. Mäsko je po tejto úprave parádne šťavnaté, výborne sa hodí aj pre divinu. Odporúčam pripraviť deň vopred, po odstátí a opätovnom ohriatí to má lepší šmak. Výborná príloha je petržlenová žemľová knedľa - dávam v ďalšom recepte, ale hodia sa aj kolienka. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) KOMENTÁRE (16) posledné: 22.11.2014, 7:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |