. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

Ildiko B. (Didulka) ID 54799
.
Oblasť: Šaľa
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 8.8.2008
Naposledy: 17.12.2017 13:17
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 1
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 17
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčové karé na smotane s hráškom a kyslými uhorkami



POTREBNÉ PRÍSADY

karé (alebo stehno), smotanu na varenie, sterilizovaný hrášok, kyslé uhorky, soľ, mleté aj celé čierne korenie, bobkový list, zeleninový bujón, petržlenová vňať, horčica, hladká múka na zahustenie

POSTUP PRÍPRAVY

Karé si nakrájame na rezne, osolíme a okoreníme ich. Rezne orestujeme na oleji a podlejeme vodou. Pridáme bobkový list, pár zrniek čierneho korenia a bujón. Pomaly dusíme. Ak už je mäsko skoro dovarené, pridáme hrášok aj s nálevom a na drobno nakrájané kyslé uhorky. Stačí tak 2-3 uhorky, aby to nebolo príliš kyselé. V smotane si rozmiešame hladkú múku a za jednu polievkovú lyžicu horčice. Rezne vyberieme. Smotanu zamiešame do vývaru a necháme prejsť varom. Pridáme ešte trošku petržlenovej vňate. Potom vložíme rezne naspäť a ešte chvíľku povaríme. A podávame so zemiakmi, cestovinami alebo aj knedľou. Každý podľa svojej chuti. Dobrú chuť!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (3) posledné: 12.1.2018, 10:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu