
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 7 (zobrazuje sa 1-7) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Bravčove na paradajkovom pretlakuPOTREBNÉ PRÍSADY 500g bravčoveho masa(stehno),2 velke cibule,sladka paprika,troška grilovacieho korenia,1 paradajkovy pretlak,muku na zahustenie,syr POSTUP PRÍPRAVY cibulu nakrajame na drobno a zlahka podusime na oleji.Maso nakrajame na kocočky a pridame k cibuli,osolime a až masko zružovie pridame sladku papriku,a grilovac.korenie (vznikne niečo ako zaklad na gulaš),podlejeme vodou a dusime do zmaknutia.Až maso zmakne,pridame pretlak dobre premiešame a zahustime trochou muky rozmiešanej vo vode a ešte povarime 5minut a hotovo. Vhodna je k tomuto masku ryža z hraškom. Syrom posypeme masko už na tanieri Dobru chut ! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (6) posledné: 22.4.2013, 10:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Bravčové na smotanePOTREBNÉ PRÍSADY bravčove pliecko,sol,mčk,sladka červ.paprika,šlahačkova smotana,hl.muka POSTUP PRÍPRAVY tento recept vznikol nahodou mali sme mat bravčove platky na cibulke ale nakoniec sme uvarili niečo uplne ine :-) cibulu narežeme na drobno,spenime na oleji,pridame na kocky nakrajane mäsko a miešame kym nieje biele,pridame sol,mčk,a za malu lyžičku červ.slad.papriky podlejeme vodou a dusime do mäkka.Nakoniec pridame šlahačkovu smotanu v ktorej sme si rozmieali za lyžicu hladkej muky.Nechame poriadne prevrieť. Podávme lubovolnou cestovinou :-))))) Dobru chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 10.10.2010, 21:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Bravčove na zeleninkePOTREBNÉ PRÍSADY bravčove pliecko,sol,mčk,kečup,horčica,olej,cibula,mrazena zeleninka,hl.muka.. POSTUP PRÍPRAVY ... viem lahky receptik ale oplati sa ho sem vložiť,hlavne ked dojde inšpiracia čo variť :-) mäsko narežeme na menšie kocočky,cibulu nakrajanu na kocky spenime na oleji,pridame mäsko,popražime kym nie je biele,osolime,okorenime,dame za lyžicu-dva horčice,kečup premiešame a pridame trocha vody a nechame variť.Počas varenie pridame vodu aby bola štava,ked je mäsko na poly hotove pridame lubovolnu mrazenu zeleninku a varime kym nie je všetko mäkke.Nakoniec zahustime mukov (muka vo vode rozmiešana) a nechame prevrieť a hotovo :-) Podavame s ryžou alebo zemiakmi.... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Španielsky vtáčik podla Martina P. (Mata406) s tarhonou :-)POTREBNÉ PRÍSADY http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=17895 POSTUP PRÍPRAVY dakujem za super dalsiu inšpiraciu akurat som tam nedala šunku,lebo sme ju nemali doma ale vyyyyyyyyyyborneeeeeeee ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 26.9.2010, 20:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Prikryté bravčové mäso :-)POTREBNÉ PRÍSADY bravčové mäsko,sol,mčk,oregano,ml.sladku papriku Na prikryvku-2vajcia,2dcl mlieka,3staršie rožky,100g hl.muky,1dcl bieleho vina,olej,korenie,petržlenovu vnať POSTUP PRÍPRAVY tento receptik som vyskušala z kauflandu a je vyborny :-) Mäso nakrajame na menšie medajlonky a naklepeme z oboch stran.Nasolime,okorenime mčk,oreganom a sl.paprikou.Sprudka opečieme na oleji.Na spodok pekača dame trocha oleja a poukladame opečene maso.V mise urobime prikryvku na mäso.Zapneme ruru na 220 stupnov.Do misy si nasypeme 100g hl.muky,pridame cele vajcia.Nalejeme vino,pridame nakrajame šunku alebo salam.Do druhej misy nalejeme mlieko,pridame na male kusky nakrajane rožky a nechame nasiaknut mliekom.Rukou premiešame.Potom rožky dame do zmesi,pridame nakrajanu petržlenovu vnat a dobre premiešame.Osolime a navrstvime zmes do pekača na mäso.Pečieme pri teplote 220 stupnov cca 40minut.Podavame so zemiakmi. :-) Dobru chuť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Bravčova minútka v omeletePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 4 bravčove kare á 120g (alebo rezne zo stehna) 200g šampionov ( čerstve alebo konzervovane) 40g oleja na udusenie hub 30g cibule,rasca,mlete čierne korenie,soľ,olej na opekanie. Podavame s hranolkami a čerstvou zeleninkou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Rezne s lečom podľa Martina Z. (Maťa149)POTREBNÉ PRÍSADY bravčove mäsko ( kare alebo stehno),olej,cibula,struhanka,3-4 vajcia,sol,mčk,lečo POSTUP PRÍPRAVY mäsko si nakrajame na platky,naklepeme,osolime,okorenime z oboch stran,každy kusok mäska obalime v struhanke a namočime do rozšlahanych osolenych vajičok a vypražame na oleji.Ak mame ukladame na vymasteny pekač.Na mäsko dame nakrajanu na mesiačiky cibulku a navrstvime lečo.Podlejeme trochou vody,aby mäasko bolo mäkke.Prikryjeme alobalom a pečieme vo vyhriatej rure na 220 stupnov tak jednu hodinku.Podavame zemiakmi,zeleninovou oblohou.Môžem len potvrdiť že na pripravu to nie je naročne :-) Dobru chuť!!!! foto vložim neskor :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 7 (zobrazuje sa 1-7) |