
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
Celkom: 10 (zobrazuje sa 1-10) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Domace udenePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY kupili sme pol svinky cca 85kg, maso rozobrali-rozrezali na kusy.Pripravime si asi 2kg cesnaku ocisteneho,nasekaneho,sol (asi 4kg) velke krystale,. Maso,umyjeme, po rozdeleni namazeme s cenakom a solou UKladame jedno na druhe do plastovej nadoby,vacsie dame na spodok mensie kusy na vrh. Tak vrstvime a dame do chladneho priestoru,prikryte niecim,aby nepadala spina na 4dni,potom maso poobracame na druhu stranu-voda ktora je v plastovej nadobe,tu vylejeme. Po 8 az 10 dnoch maso povesame do susiarne-udiarnicky.Maso vesame na haky alebo snuru,nie celkom jedno na druhe,aby bol priestor,aby mohol oklo ist dym a vzduch. Ked maso navesame nechame do druheheo dna odkvapkat. Nalozime ohen z kvalitnejsie dreva-buk,dub a nechame odymit,potom nechame vo vnutri a na druhy den opat zapalime ohen-to nam robi kamarat No pod tym nasim mnozstvom masa zapalil 6x ohen,odymil a potom bolo maso este v udiarni dalsich 7 dni. My sme ho este zavesili v garazi,aby ˇˇoschlo stvrdloˇˇ asi dalsich 7-10dni. Mensie tensie kusky sme vzali,zabalili do papieroveho vrecka,zabalili do sackov do mrazaku a hodili do mrazaka,vacsie sme po tych dnoch,aby uschli,lebo su makksie kusy,tie velke.. Udime aj kosti z krkovicky,vynikajuce su potom na varenie, tiez koze,davam do hrnca na spodok pod holubky:) POSTUP PRÍPRAVY recept je pre inspiraciu:) My komplet celu polovicu tak urobime, nerobime ani skvarky ani ine zabijackove speciality,ten proces susenia este uparvim-opytam sa este raz:)Dobru chut:) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (14) posledné: 26.3.2019, 15:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Pečene zemiačky s klobaskou a slaninkouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY k tomu vynikajuca omačka z majonezy, kečupu a horčice..... POSTUP PRÍPRAVY jednoduche a skveleeeeeeee OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (8) posledné: 24.6.2009, 23:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Marinovane masko s praženymi zemiačikmiPOTREBNÉ PRÍSADY asi 400gr bočika, zemiaky, cibula... kuk do fotopostupu POSTUP PRÍPRAVY kuuuuuuk OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() ŽIVANSKAPOTREBNÉ PRÍSADY zemiaky asi pol kila, mrkva, cibula, 2 leča zavarane po 7dcl flašky, bravčovy bočik, udena slanina, vegeta, mlety cesnak, poper, korenie po chuti POSTUP PRÍPRAVY Maso zmiesame s lečom a dame na pekac, na to porežeme očistene zemiaky na kolečka aj mrkvu a aj cibulku, pokorenime, na vrch ešte udenu slaninu a šup stym do rury na 180'C asi 1,5hod po upečeni pofrkat kyslou smotanou dobru chut OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (6) posledné: 2.2.2009, 10:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Marinovane stehno, cibulkove zemiaky a opečena zeleninkaPOTREBNÉ PRÍSADY maso bravčove stehno-počet kusov podla osob, zemiaky taktiež, pažitka, maslo, sol,poper, rozmarin. paprika žlta a červena a cherry paradajky, cibula. Marinada na maso: 2pl kečupu, 1pl horčice, 2 vajcia, sol,poper, vegeta, olej, citronova štava, rozmarin, troška kari karenia, mlety cesnak,troška pikantneho kečupu, smotana na varenie,gustin,alebo muku hladku, kusok syra POSTUP PRÍPRAVY Najprv si dame maso do marinady,aspon 3hodiny pred varenim. Marinadu pripravime tak,že všetko zmiešame poobraciame maso v tom a dame do dozy do chlad,na maso vylejeme marinadu ak nam ostala...... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Masko s hribikmi:)POTREBNÉ PRÍSADY bravčove maso, por, huby, hubovy bujon, olej, vegeta, mlety poper, voda POSTUP PRÍPRAVY masko si narezeme na rezne mensie, ktoreposypeme vegetou,ale setrne, sprudka opečieme na panvici. Na dno pekaca nakrajame por, na por ukladame opecene masko. Do vypeku dame bujon a zalejeme vodou. Varime kym sa bujon nerozpusti. Zalejem masko v pekaci. Na vrch dame huby mrazene, zavarane...Pokryjeme alobalom a na 160' počieme asi 35min az 40-podla hrubky masa,lepšie znizit teplo aby sa to pomalicky dusilo dobru chut. Ja som k tomu urobila široke rezance ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) KOMENTÁRE (7) posledné: 1.12.2008, 13:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() ČIERNOHORSKY REZEN a la MariannaPOTREBNÉ PRÍSADY podla počtu osob, ja som mala 4 vačšie rezne a potom po vyklepani prerezala na pol. 2 vajcia, muka na cestičko- ja som dala polohrubu, syr emental, 1 zemiak, slaninka,mlieko, sol poper mlety, olej, zemiaky - kaša ako priloha, k nim maslo a mlieko a sol POSTUP PRÍPRAVY **** OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 47 návštěvníkov) KOMENTÁRE (28) posledné: 18.3.2012, 12:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Cestovinove rizotoPOTREBNÉ PRÍSADY bravčove maso po chuti asi 350gcibulaolejkorenie na mlete maso solamylcestovina ryža voda POSTUP PRÍPRAVY Maso som najprv dala asi na 2 hodinky do pacu:nakorenila ho s korenim na mlete maso troška popru solamylu oleja. Potom na oleji popražila na vačšie kusky cibulu, dodala maso. Opakame asi 7 až10min. Medzitym opečieme cestovinu ryžu na sucho. Ked je hnedkava pridame k masu a podlejeme vodou. Varime kym sa voda nevivari, po ppotrebe ešte podlejeme. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Zapekane maskoPOTREBNÉ PRÍSADY uvarene cestoviny 4 rezne z krkovičky-po chuti kto ake chce slanina kysla smotana 1dcl mlieka olej vegeta POSTUP PRÍPRAVY Na dno zapekacej misky si dame uvarene cestoviny. Maso posypeme vegetou na rozpalenom ohni opečieme z oboch stran a ukladame na cestoviny. Zalejeme olejom, v ktorom sme piekli maso. Narezeme nan slaninku a dame zapiect do rury asi na 20min , ked slanina zhnedne zalejeme rozmiesanou kyslou smotanou( ja som dala asi 3pl) s mliekom. Vsetko spolu sa pieklo max 25min. PS: Ja som dala na cestovinku este zamiesala kuracinku so sunkom a syrom co mi ostala 1 porcia ta je v receptoch hydina . Podavame so salatom podla chuti. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Razniči z trubyPOTREBNÉ PRÍSADY 600g bravčoveho pliecka narezene na kocky anglicka slanina klobasa nakrajana na kolieska cibula,červena paprika zelena paprika šampiony nakrajane na kusky sol,poper, korenie na Gyros POSTUP PRÍPRAVY Všetky suroviny nakrajame na menšie kusky a zmiešame vo velkej mise. Osolime,okorenime posypeme korenim mes rovnomerne nasypeme na plechpodleje šalkou vody a upečieme do ružova. Možme použit akekolvek maso. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 10 (zobrazuje sa 1-10) |