
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Bravčové rezance v horčicovej omáčkePOTREBNÉ PRÍSADY 1kg bravčového pliecka alebo karé * 2ks cibulky * 2ks domácej klobásky/pripadne inej na takýto spôsob * 3 PL lyžice plnotučnej horčice * 3 PL lyžice kremžskej horčice * 1 šľahačková smotana * soľ * 1dcl vody POSTUP PRÍPRAVY Veľmi jednoduchý, ale o to efektnejší receptík. Povedala mi ho minulý týždeň mamina, hneď som ho vyskúšala. Takze ideme na to: Deň vopred si namočíme mäsko do "marinády", ktorú pripravíme nasledovne - zmiešame nadrobno nakrájanu cibuľku s klobáskou nakrájanou na kolieska, oboma horčicami, soľou a korením. Do tohto "pácu" namočíme na rezančeky nakrájane mäsko a necháme odstáť - najlepšie cez noc. Potom zmes dáme do zapekacej misy/pekáča a podlejeme 1dcl vody. Pečieme v rúre asi tak 40 min. pri teplote tak 170C /teplovzduešná/. Po tomto čase pridáme šlahačkovú smotanu a este pečieme 20 min. Podávame s ryžou, alebo opekanými zemiakmi, prípadne s chlebíkom ako sýtu večeru. D O P O R U Č U J E M ! ! ! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 43 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 21.2.2012, 11:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Famozne zavitky z bravcoveho maskaPOTREBNÉ PRÍSADY bravcove stehno * paprikovu pomazanku * sunkovu salamu * eidam syr * kocku bujonu * 2dcl smotany na varenie * sol * bazalka * 1/2 KL solamylu * pre chut mozno pridat slaninku POSTUP PRÍPRAVY v obrazkoch OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 35 návštěvníkov) KOMENTÁRE (17) posledné: 24.1.2010, 13:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Bravcove na pore - rychle a vyborne!POTREBNÉ PRÍSADY bravcove kare 2 velke pory maslo smotana na varenie tvrdy syr na posypanie POSTUP PRÍPRAVY Bravcove kare naklepeme, osolime, okorenime a opaprikovime. Misu z janskeho skla vymastime pravym maslom a naukladame do nej masko. Posypeme porom nakrajanym na kolieska, podlejeme troskou vody a dame do rury. Pecieme prikryte asi 30 minut. Potom pridame 250ml smotanu na varenie a pecieme dalsich 30 min. Pred dopecenim hrubo posypeme najemno nastruhanym tvrdym syrom. Podavame s opekanymi zemiakmi. Je to vynikajuce a velmi jednoduche. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 1.3.2009, 17:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Dvojicky z krkovicky v bazalkovej omackePOTREBNÉ PRÍSADY kolko platkov udenej krkovicky, tolko platkov neudenej/surovej krkovicky * kremzska alebo dijonska horcica * cesnak * cibula * flasa kecupu * 250ml smotany na varenie * solamyl * sol * korenie * bazalka * sparadla POSTUP PRÍPRAVY v obrazkoch OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (3) posledné: 17.12.2008, 13:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Bravcova lopatka po soblahovskyPOTREBNÉ PRÍSADY bracova lopatka cibula zavarane uhorky sunkova salama - ja som dala prazsku plnotucne mlieko smotana na varenie hladka muka vegeta, korenie, sol POSTUP PRÍPRAVY Cibulku nakrajanu na jemno spenime na masti/oleji. Ked je oprazena na ruzova, pridame bravcove masko pokrajane na sliziky, orestujeme a podlejeme vodou. Dusime asi hodinu do makka, spolu s uhorkami nakrajanymi na kolieska a sunkou nakrajanou na sliziky. Ked je masko makke, zahustime ho mukou rozhabarkovanou v smotane, dolejeme mlieko - podla hustoty aku chceme mat a dochutime korenim. Podavame s knedlou. Jednotlive mnozstva upravujeme podla toho, kolko porcii a ake mnozstvo potrebujeme uvarit... Je to vynikajuce! Vyskusajte, oblizete vsetkych desat! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 2.11.2008, 20:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |