
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bačovská pochúťkaPOTREBNÉ PRÍSADY 1KG karé, pohár leča,1 konzerva šampiónky, 1 kukuričková konzerva, oštiepok alebo údený tvrdý syr. soľ, korenie,olej POSTUP PRÍPRAVY Karé naklepeš, osolíš, okoreníš.Na horúcom oleji mierne opečieš z oboch strán, len tak aby masko trochu zbledlo, ale nie od závisti. Do výpeku dáš lečo, šampiónky a kukuricu tiež sa chvílu podusí. Mäsko poukladáš na pekáč,(pekáč nemastím) rovnomerne navrstvíš lečovú zmes a poukladáš syr. A šup do pece zakryté alobalom pečiem na 180 stupňoch asi 30 min.Potom keď alobal dám dole asi 10 min. Dobrú chuť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 15.5.2009, 13:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |