
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Údené mäso so zemiakovými knedličkami a špenátomPOTREBNÉ PRÍSADY Špenát, údené mäsko, zemiakové cesto, cesnak, cibuľa - vyzerá ako slaninka, ale je to cibuľa :-), soľ..... kuk obrázok nižšie. POSTUP PRÍPRAVY Takže ideme na to: Dáme si variť údeninu s bobkovým listom. Zatiaľ vypracujeme zo zemiakového cesta 3 - 4 knedle. Keď sa údeninka uvarí, vyberieme ju a v tej istej vode (trošku osolenej) uvaríme knedličky podľa návodu (15 - 20 min.) ako je písané na obale. Šikovnejšie mamičky si ich urobia doma :-) Ja varím z polotovaru, čas je vzácny :-) V inom hrnci uvaríme špenát - kto je ako zvyknutý. Ja pridávam trošku mlieka s múkou - špenátik je potom jemnejší a ku koncu ešte cesnak. Potom už len všetko nakrájame a naporcujeme na taniere. A ešte jedna dôležitá prísada: na oleji do zlatohneda upražená cibuľka. Treba dať pri smažení pozor, lebo cibuľka sa v oleji praží ešte chvíľku po odstavení - takže aby vám nezhorela. Cibuľkou aj s olejom postrašíme knedličky aj údeninku. Kto nemá rád, cibuľu nemusí dávať, ale naozaj odporúčam :-) Toto jedlo moja rodinka miluje, dokonca aj dcérka. Nerobíme ho často, ale zato si ho vychutnáme :-) A je veľmi nenáročné na čas a prípravu Dobrú chuť OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (6) posledné: 17.1.2009, 13:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |