
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčová panenka na zeleninePOTREBNÉ PRÍSADY 400 g panenky, 1 cibuľa, 3 strúčky cesnaku, 8 šampinonov, 1 malá cuketa, 2 mladučké mrkvy, 1 paradajka, 3 druhy papriky(červena, zelená, žltá( zelené fazulove struky sol korenie, grilovacie korenie, olej voda POSTUP PRÍPRAVY Maso si nakrájame, trošku naklepeme, osolíme okoreníme a posypeme grilovacím korením. Sprudka na olivovom oleji opečieme a vyberieme na tanier. Do výpeku dáme udusiť cibulu, cesnak a postupne pridávane zeleninu na drobno pokrájanú. Dobre všetko premiešame, osolíme okoreníme posapeme vegetou a necháme asi 10 minút dusiť, potom pridáme maso podlejeme vodou a dusíme do makka. Necháme vydusiť vodu. Podávame s ryžou alebo opekanými zemiakmi. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
BRAVČOVA KRKOVIČKA S PROVENSALSKYM KORENÍMPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g bravčovej krkovičky 4 lyžičky provensalskeho korenia 1 lyžička kari korenia 1 lyžička vegety 1 lyžička soli 1 lyžička grilovacieho korenia 1 lyžička sojovej omačky 1 lyžička worchestrovej omačky 2 lyžičky olivoveho oleja 2 vačšie cibule 2 stručky cesnaku 10 čerstvých šampionov POSTUP PRÍPRAVY Maso si nakrajame na rezne a potom na asi 1 cm sliže. Dame ho do misy kde pridáme všetky koreniny a olej. Dobre všetko spolu premiešame a necháme asi 2 hodiny odpočívať. Na oleji si spenime cibuľu nakrajanú na mesiačiky a potom pridáme aj cesnak na koliečka pokrájaný. Keď je cibula s cesnakom orestovana pridame maso a sprudka ho opečieme, stišime plameň, podlejeme troškou vody a nechame dusiť, sem tam premiešame a dolejeme vodu. Asi po 20 minutach dusenia pridame na polovice nakrájané šampiony a dodusíme. Vodu k masu pridavame opatrne aby maso neplavalo vo vode, ale aby sa len dusilo. Ak chceme viac šťavy tak si do 2 dcl vody dame 1 lyžičku hladkej muky, premiešame a vlejeme do masa a nechame prejsť varom. Na koniec ked odstavime maso z plamena pridame ešte 1 lyžičku provensalskeho korenia a premiešame. Podavame s ryžou alebo opekanymi zemiakmi. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
PLNENE ZEMIAKOVE PLACKYPOTREBNÉ PRÍSADY Plnka: 300 g akeho kolvek masa alebo kuracie pečienky, cibula cesnak, kečup, horčica, korenie mlete, vegeta,majoranka, sterilizované uhorky ked je maso a ked je pečienka tak sampiony Placky: zemiaky, vajcia, hladka muka, cibula, cesnak, vegeta, korenie, drvena rasca, majoranka Na posyp: slahačkova smotana , tvrdy syr tehka POSTUP PRÍPRAVY Plnka: Nakrajanu cibulu spenime na oleji, pridame na rezance maso alebo pečenku, pridame 1 lyžicu kečupu,1 lyžicu horčice, korenie, premiešame a dusime do makka, potom pridáme do masa na drobno nakrajané uhorka alebo šampiony do pečienky, necháme chvilku dusit a odstavíme, dosolime, pridáme majoránku a prelisovaný cesnak. Tuto zmes plnime do upečených placiek a rolujeme ich ako palacinky a uložime ich na plech. Zalejeme ich slahačkovou smotanou a posypeme struhaným syrom dame zapiect kym sa syr nerozpusti. krajame na kocky. Podavame s tatárskou omackou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (6) posledné: 14.4.2012, 23:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |