
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Zapečené rezne pre hostíPOTREBNÉ PRÍSADY bravčové rezne (naklepané, ale môže byť aj kuracie) syr tehla 33% smotana múka soľ, korenie POSTUP PRÍPRAVY Veľmi jednoduchý. Mäso si upravíme a naklepeme ako na klasické rezne. Pekáč si jemne vymastíme. Mäsko osolíme, okoreníme z oboch strán. Obalíme v pol. múke (ale stačí jemne poprášiť) a poukladáme vedľa seba na pekáč. Postup opakujeme so všetkými kúskami. Teraz na vrch rezňov nastrúhame dostatočné množstvo syra ( čím viac tým chutnejšie) a zalejeme smotanou. Pečieme cca 15-20 min na 200C. Chutné je čerstvé, preto si pripravujem len koľko je potrebné. Ako prílohu podávam ryžu a broskyňový kompót. Tento receptík je super keď čakáte hostí, ale neviete o ktorej presne prídu. Tak si mäsko pripravíte, ale s pečením počkáte až na ich príchod. Kým sa posadia mäsko v rúre už bude skoro hotové. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 17.5.2013, 20:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |