Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
![]() PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
1kg bravčového masa, 2 ks lunexu, soľ, mčk, vegeta, 2 vajcia, 2 zemiaky, hl. múka, 250ml šľahačky
POSTUP PRÍPRAVY
Maso pokrájame na rezne, osolíme, okoreníme, posypeme vegetou a naklepeme.Potrieme z jednej strany lunexom.Postrúhané zemiaky zmiešame s vajcami a primiešame toľko múky, aby vznikla stredne hustá hmota, do ktorej namáčame.V rozpálenom oleji vyprážame /najskôr zo strany potretej lunexom/. Do hrnca dáme trošku oleja, vypražené rezne poukladáme na dno, podlejeme vodou a zalejeme šľahačkou.Na miernom ohni /na platni/ dusíme, kým šľahačka nevsiakne do masa.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (4) posledné: 23.1.2011, 10:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |