končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
mäsko na žampiónochPOTREBNÉ PRÍSADY cibuľka , bravčové karé , šampiňóny, pór , horčica, masť, soľ, korenie , jarná cibuľka Príloha : zemiaky, korenie , červená paprika, soľ POSTUP PRÍPRAVY Karé naklepeme nasolíme a okoreníme. Na masti rýchlo opečieme z oboch strán a vyberieme na tanier. Vo výpeku popražíme cibuľku . Potom pridáme mäso. Zalejeme vodou a pridáme očistené a na polovičky prekrojené čerstvé šampiňóny. Varíme kým mäso nezmäkne . Potom pridáme jarnú cibuľku a pór. Dochutíme ( ja som nemusel bolo to akurát ). Nakoniec vyberieme mäso a zahustíme omáčku zátrepkou ( voda + múka ) . Vložíme naspäť mäso a trošku ešte povaríme . Nakoniec pridáme kúsok masla na zjemnenie omáčky . Príloha : Pečené zemiaky : zemiaky očistíme a nakrájame na kocky . Obvaríme, ale iba chvíľku ( zemiaky sa nesmu rozpadať ) potom ich scedíme vysypeme na papier na pečenie a osolíme okoreníme možeme pridať červenú papriku a korenie . Vložíme do rúry a upečieme do chrumkava . Dobrú chuť . OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 21.1.2010, 19:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |