
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Bravčové mäsko na šťave s ryžouPOTREBNÉ PRÍSADY masť alebo olej ** -----------bravčové mäsko ** ------------------cibuľka **------------mletá červená paprika ** --------------bobk. list **------------čierne korenie mleté aj celé ** -----------soľ **-----------vegeta **--------------bujón**---------------------mrkva **---------zeler (petržlen som nedala , pretože sme ho nemali doma) ** + zeleninka v konzerve (viď obr. ) ---------------horčica **----------cesnak ** -----------príloha : ryža POSTUP PRÍPRAVY toto mäsko som jedla prvý krát u švagrinky a keďže mi veľmi chutilo a ona je taká láskava , dovolila mi dať tento recept do obehu , takže chvála patrí jej. ------------------------------------------------------------------------------------------ na masti si speníme cibuľku, pridáme mäsko nakrájané na kocky, ochutíme mletou paprikou, bobk. listom , mletým čiernym korením, celým korením , osolíme a ovegetíme. necháme dusiť vo vlastnej šťave. Keď sa nám mäsko pekne vydusí , tak napoly , pridáme nakrájanú zeleninu , bujón , prilejeme vodu a necháme pekne dusiť do mäkká. Keď máme hotovo , na záver dochutíme( a tým sa nám aj zahustí mäsko) horčicou ( ak je treba aj múkou) a pridáme prelisovaný cesnak. príloha : čo kto rád , v mojom prípade ryža OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 208 návštěvníkov) KOMENTÁRE (68) posledné: 26.11.2017, 12:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Plnené bravčové závitkyPOTREBNÉ PRÍSADY 6 x *rezne z bravčového stehna , plnka : 60 g * masla , 100 g* šunky , 3 lyžice * sterilizovaného hrášku , 2 lyžice * šampionov , 2 až 3 * vajíčka ,petržl . vňať,------------------- 1 * cibuľa , 1 - 2 * strúčiky cesnaku , olej , cca 50 g postrúhaného syra , soľ , , mleté čierné korenie , vegeta----------na prílohu.: ZEMIAKY + ingrediencie , ktoré potrebujete na prípravu zem. kaše POSTUP PRÍPRAVY Na masle opečieme šunku pokrájanú na malé kúsky pridáme hrášok , šampiony , trochu podusíme . Nakoniec pridáme rozšľahané vajíčka , posolíme , dáme petrž . vňať a miešame , kým zmes nezhustne . Rezne natenko naklepeme , posolíme , okoreníme a potrieme horčicou, Na okraj každého rezňa dáme vrstvu plnky , zvinieme ho a zopneme ihlou . Závitky dáme do rajnice , v ktorej sme na oleji opražili nadrobno pokrájanú cibuľu . Podlejeme ich a dochutíme, vegetou , ku koncu pridáme roztlačený cesnak . Keď je mäso mäkké , tak ho preložíme na pekáč a dáme do trúby zapiecť ( na vrch pridáme postrúhaný syr ). Príloha : zemiaková kaša DOBRÚ CHUŤ! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 9.6.2011, 22:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |