. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > HOVÄDZIE MÄSO

Mirka M. (Myrca) ID 22115
.
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 12.9.2007
Naposledy: 11.11.2022 11:05
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 2
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 22
RECEPTY 312
NÁVODY 1
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)

HOVÄDZIE MÄSO

Hovädzí steak z roštenky so syrovou omáčkou



POTREBNÉ PRÍSADY

hovädzia roštenka * olej * korenie na steaky _____ zemiaky * olej * vegeta * sušený cesnak _____ olej * hladká múka * mlieko * tavený syr * bylinková soľ * bazalka

POSTUP PRÍPRAVY

...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (8) posledné: 22.4.2012, 19:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

Obed z jedného hrnca + recept na plnku



POTREBNÉ PRÍSADY

mäso na polievku (hovädzie, kuracie) * zelenina (mrkva, petržlen, zeler, kaleráb) * zemiaky * bujón _____ PLNKA: 500 g kuracie pečienky * maslo * cibuľa * 6 vajíčok * hladká múka * strúhanka * zelerová vňať * soľ * korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso uvaríme vo vode s bujónom do polomäkka. V polovici varenia pridáme olúpané celé zemiaky a zeleninu. Varíme do mäkka. Takto si pripravíme polievku.

Počas varenia si pripravíme plnku: cibuľu nakrájame na drobno, pridáme maslo, zalejeme horúcim vývarom, aby sa maslo roztopilo, osolíme okoreníme. Pridáme žĺtka, našuchané pečienky, múku a strúhanku na zahustenie. Na záver jemne vmiešame sneh. Túto zmes rozdelíme do sáčkov ktoré sme si predtým vymastili olejom. Sáčky vložíme do polievky (môže súčasne so zemiakmi a zeleninou) a plnku uvaríme. Takých 15-20 minút podľa množstva, ktoré dáme do sáčkov.

Druhé jedlo potom budú celé zemiačky, plnka, zelenina a mäsko z polievky, poprípade nejaký kompótik. Už len tú cestovinu do polievky treba uvariť v druhom hrnci - to sa už nedá v jednom :))

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

Stroganov



POTREBNÉ PRÍSADY

hovädzia sviečkovica * horčica * kyslé uhorky * sójová omáčka * worchestrová omáčka * olej * cibuľa * kečup * hladká múka

POSTUP PRÍPRAVY

....

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (3) posledné: 5.10.2010, 21:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

Sviečková na smotane



POTREBNÉ PRÍSADY

hovädzie zadné * slanina * olej * koreňová zelenina (mrkva, petržlen, kaleráb, zeler) * bobkový list * nové korenie * čierne celé korenie * cibuľu * horčicu * hovädzí vývar * solamyl/hladká múka * smotana na varenie

POSTUP PRÍPRAVY

Kus hovädzieho zadného prešpikujeme slaninou. Kto nemá rad nemusí. Na oleji podusíme pokrájanú zeleninu, pridáme bobkový list, nové korenie, čierne celé korenie, po chvíľke pridáme nakrájanú cibuľu a potom horčicu, dusíme. Keď sa horčica spojí so zeleninou podlejeme vývarom. Dusíme kým nie je mäkké mäso. Mäso vyberieme, zeleninu rozmixujeme a zahustíme múkou rozmiešanou v smotane. Mierne prevaríme, dochutíme soľou, citrónom. Šťava má mať sladkokyslú chuť. Mäso nakrájame na plátky, na tanier dáme knedlík, omáčku a plátok mäsa.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (1) posledné: 13.10.2010, 15:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu