
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |
HOVÄDZIE MÄSO |
![]() Hovädzí steak z roštenky so syrovou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY hovädzia roštenka * olej * korenie na steaky _____ zemiaky * olej * vegeta * sušený cesnak _____ olej * hladká múka * mlieko * tavený syr * bylinková soľ * bazalka POSTUP PRÍPRAVY ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) KOMENTÁRE (8) posledné: 22.4.2012, 19:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
![]() Obed z jedného hrnca + recept na plnkuPOTREBNÉ PRÍSADY mäso na polievku (hovädzie, kuracie) * zelenina (mrkva, petržlen, zeler, kaleráb) * zemiaky * bujón _____ PLNKA: 500 g kuracie pečienky * maslo * cibuľa * 6 vajíčok * hladká múka * strúhanka * zelerová vňať * soľ * korenie POSTUP PRÍPRAVY Mäso uvaríme vo vode s bujónom do polomäkka. V polovici varenia pridáme olúpané celé zemiaky a zeleninu. Varíme do mäkka. Takto si pripravíme polievku. Počas varenia si pripravíme plnku: cibuľu nakrájame na drobno, pridáme maslo, zalejeme horúcim vývarom, aby sa maslo roztopilo, osolíme okoreníme. Pridáme žĺtka, našuchané pečienky, múku a strúhanku na zahustenie. Na záver jemne vmiešame sneh. Túto zmes rozdelíme do sáčkov ktoré sme si predtým vymastili olejom. Sáčky vložíme do polievky (môže súčasne so zemiakmi a zeleninou) a plnku uvaríme. Takých 15-20 minút podľa množstva, ktoré dáme do sáčkov. Druhé jedlo potom budú celé zemiačky, plnka, zelenina a mäsko z polievky, poprípade nejaký kompótik. Už len tú cestovinu do polievky treba uvariť v druhom hrnci - to sa už nedá v jednom :)) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
![]() StroganovPOTREBNÉ PRÍSADY hovädzia sviečkovica * horčica * kyslé uhorky * sójová omáčka * worchestrová omáčka * olej * cibuľa * kečup * hladká múka POSTUP PRÍPRAVY .... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 5.10.2010, 21:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
![]() Sviečková na smotanePOTREBNÉ PRÍSADY hovädzie zadné * slanina * olej * koreňová zelenina (mrkva, petržlen, kaleráb, zeler) * bobkový list * nové korenie * čierne celé korenie * cibuľu * horčicu * hovädzí vývar * solamyl/hladká múka * smotana na varenie POSTUP PRÍPRAVY Kus hovädzieho zadného prešpikujeme slaninou. Kto nemá rad nemusí. Na oleji podusíme pokrájanú zeleninu, pridáme bobkový list, nové korenie, čierne celé korenie, po chvíľke pridáme nakrájanú cibuľu a potom horčicu, dusíme. Keď sa horčica spojí so zeleninou podlejeme vývarom. Dusíme kým nie je mäkké mäso. Mäso vyberieme, zeleninu rozmixujeme a zahustíme múkou rozmiešanou v smotane. Mierne prevaríme, dochutíme soľou, citrónom. Šťava má mať sladkokyslú chuť. Mäso nakrájame na plátky, na tanier dáme knedlík, omáčku a plátok mäsa. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 13.10.2010, 15:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |