končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovädzí alebo bravčový rezeň na pivePOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg hovädzích alebo bravčovýc rezňov 2 dl hovädzí bujón 500-600 ml čierneho piva ( nič sa nestane ak budete mať aj normálne pivo ) 4 strúčiky cesnaku soľ, mleté čierne korenie, hladká múka, 1 cibuľa, 1 bobkový list, štipka sušeného rozmarínu a olej POSTUP PRÍPRAVY Rezne dobre z oboch strán naklepeme, oslíme, okoreníme čiernym korením a poprášime z oboch strán múkou. Na panvicu vylejeme 3-4 PL oleja a keď je horúci, vložíme doň rezne a opečieme z oboch strán každú e na stranu asi 5 minút. Rezne uložím na pekáč a prikryté necháme v teple. Do výpeku pridáme prelisovaný cesnak, podusíme, prilejeme pivo a bobkový list, rozmarína trochu čierneho korenia. Všetko necháme prejsť varom a rovnomerne nalejeme na rezne. Pekáč vložíme do rúry a pri 175 stupňoch dusíme 10-15minút. Podávame s pyré alebo s opekanými zemiakmi ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 31.1.2013, 17:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |