Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
![]()
POTREBNÉ PRÍSADY
Hovadzie stroganov s horcicou 900g hovadzej svieckovej 10-15 zrniek noveho korenia cierne korenie 110g masla sol 2 lyzice muky 2 velke lyzice kyslej smotany 1 lyzica horcice hovadzi bujon kopor podla chuti
POSTUP PRÍPRAVY
2 hodiny pred podavanim nakrajajte maso na kocky, posolte a pridajte nove korenie. Polku mnozstva masla zmiesajte s lyzicou muky, jemne poprazte, zalejte 2 salkami bujonu, pridajte horcicu a cierne korenie. Zamiesajte, privedte do varu a odstavte. Pred podavanim pridajte kyslu smotanu a kopor. Maso opecte na zvysku masla, pridajte do omacky, prehrejte a podavajte.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |
KOMENTÁRE (2) posledné: 28.6.2014, 12:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |