Eva J. (EBJ) ID 142116 |
|
Oblasť: Dunajská Streda |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 9.3.2010 |
Naposledy: 5.2.2017 13:35 |
Aktualizácia: 12.9.2010 18:24 |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
polotovar - múka na ciabattu, voda, olej
POSTUP PRÍPRAVY
Skúšala som ciabattu z polotovaru a vydarila sa. Jediný problém je, že v postupe na obale nie je spomenutý olej, ale keď som si vrecúško obzrela poriadne, bolo tam na vrchu pod názvom "stačí doplniť vodu a olej". Ja som ich vtedy už mala v rúre, takže... ale zrejme trochu olivového oleja do ciabatty patrí. Napriek tomu boli aj tie moje chutné, spravila som také bochníčky, ktoré som krájala ako sendvič a spravila z nich obložené chlebíčky. Mám aj iný recept na ciabattu, keď vyskúšam, porovnám a napíšem.
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |