
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
ČO DOM DAL |
![]() Halušky s kyslou kapustou, hubami a klobásouPOTREBNÉ PRÍSADY Na halušky : 1 pohár krupice, 1 pohár polohrubej múky, 1 vajce, voda soľ a ďalej : kyslá kapusta (1 kg), huby (šušené alebo čerstvé), cibuľa, klobása (2 -3 ks), čierne korenie, soľ, sladká červená paprika POSTUP PRÍPRAVY Prísady na halušky zmiešame, necháme postáť (napr. kým zovrie voda) Kapustu podľa potreby premyjeme chvíľočku orestujeme na oleji, podlejeme vodou a dusíme domäkka. Prípadne ochutíme. Cibuľu nakrájame a na oleji pražíme do sklovita, pridáme huby (ak budú sušené, predtým ich namočíme do vody, scedené pridáme na cibuľku). Chvíľku dusíme s troškou vody, pridáme trošku čierneho korenia, červenej papriky, na záver pridáme klobásu nakrájanú na kolieska, spolu popražíme. Zavaríme halušky všetko spolu premiešame aj s výpekom (na omastenie) a podávame. Nevravím, že je to najchutnejšie jedlo na svete, ale tak pre zmenu sa dá. Takže prajeme si dobrú chuť :-))) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 6.5.2009, 9:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |