končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 8 (zobrazuje sa 1-8) |
TORTY |
Torta Pat a MatPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Klasický korpus, tvarohový krém s mascarpone, čučoriedky, mandarínky, varená hmota. POSTUP PRÍPRAVY "A Mat a Mat" pre nášho dvojročného oslávenca :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 20.8.2014, 19:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
McQueenPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 4,3kg POSTUP PRÍPRAVY čoko korpus, jahodový krém, banány, Smartflex Velvet OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 13.10.2013, 22:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Autíčko 2DPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Piškótový korpus, banány a banánový krém, varna. POSTUP PRÍPRAVY Motív na poslednú chvíľu, zopár technických nedostatkov, ale chutila :-) Spätné zrkadlo je 3D :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Narodeninová s oblátkouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Mramorový korpus, tvarohový krém s mascarpone, mandarínky, poťah z Marshmallow a jedlá oblátka POSTUP PRÍPRAVY Ďakujem kamarátke Lívii za jej cenné rady :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 15.10.2012, 7:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Ďakujeme!PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Pre babičku, ktorá pre nás urobí všetko, čo môže! Sme šťastí, že ju máme :-) A ako malú vďaku po návrate z nemocnice som upiekla aspoň tortu :-) POSTUP PRÍPRAVY Krém z ľadových gaštanov, broskyne OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (5) posledné: 18.8.2013, 12:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
KyticaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Zatiaľ iba 2D :-) Na viac si netrúfam. Trochu ide krivo, ale čo by som chcela o pol druhej v noci? :-D POSTUP PRÍPRAVY Váha 2,4kg Obyčajný korpus + marhule a krém z ľadových gaštanov (aj pod poťah - poistila som to stužovačom) + poťah z varny... ale čo ja viem... asi som amatér, akosi sa mi nedarilo tortu pokryť tak, ako som chcela. Kvietky sa mi už robili super :-) Ešte dúfam, že bude jedlá :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 17.3.2012, 21:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Psík na tortePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Mramorový korpus, banány a banánová plnka, poťah z Mashmallow POSTUP PRÍPRAVY Moja prvá :-) Trochu som neodhadla ešte ten poťah, tak bol slabý a urobili sa mi na ňom dierky. Už sa mi to ale nechcelo dávať dolu - už bol od krému. Tak som sa snažila psíkom tie dieročky zakryť, ale som si neuvedomila, ako to potom dopadne s menom... ide akoby pospiatku. Ale aj tak som na svoju prvotinu hrdá - hlavne, že všetkým chutila :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (6) posledné: 19.10.2011, 11:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Banánový krémPOTREBNÉ PRÍSADY Zatiaľ som si len uložila recept z českého MMB od Věra K. (ddracice) ID 48978. Tento víkend idem robiť prvú tortu a keďže je tento krém taký vyhľadávaný, vyskúšam ho. Držte palce :-) Na klasickou dávku - banánový puding ze 1/4 l mléka (sladit méně), 1,5 kostky másla, přibližně 5 rozmixovaných banánů. Tak vyskúšané a bol super :-) POSTUP PRÍPRAVY Je to úplně jednoduché, ale hlavně výborné. Všechny suroviny - puding, máslo, banány - musí mít stejnou teplotu, nejlépe pokojovou, aby se krém nesrazil. Hotový vychladlý puding vyšlehejte. Zvlášť vyšlehejte máslo, přidejte rozmixované banány (počet opravdu záleží na individuální chuti každé z vás). Potom zašlehejte i puding (případně trochu pšislaďte). Nebojte se nejdřříve poměrně řídké konsistence - po chvilce šlehání krém opravdu ztuhne. Musím říct, že se s ním pracuje mnohem lépe než třeba s čokoládovým. Opravdu je tuhý, neteče, hezky drží tvar. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 26.10.2011, 11:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 8 (zobrazuje sa 1-8) |