. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > TORTY

Zuzana F. (Zuzíček) ID 53944
Oblasť: Púchov
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 31.7.2008
Naposledy: 10.12.2018 19:21
Aktualizácia: 14.10.2009 7:32
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 6
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 3
RECEPTY 30
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)

TORTY

pernikova torta



POTREBNÉ PRÍSADY

typicka vianocna zalezitost. krasne vonia a este lepsie chuti :) suroviny v postupe.....

POSTUP PRÍPRAVY

korpus: oddelime tri vajcia - bielka od zltkov. bielka vyslahame do tuha, zaslahame 125g kryst. cukru a opatrne aj tie tri zltka. primiesame 50g hladkej muky, 1,5čl PDP, 1/2čl pernikoveho korenia, 20g kakaa, 50g skrobovej mucky. vylejeme do vymastenej a vysypanej formy a asi 15 minut pecieme na 250.
krem: 2 platky zelatiny (podla navodu na obale), 1/2 kila tvarohu, rum, 4PL medu, 200ml slahacky vyslahat s jednym vanilkovym cukrom a cca 100g pomrvenych pernikov v cokolade. vsetko zmiesat.
korpus rozrezat, natret dzemom a dat veeeelku kopu kremu. vrchny diel narezat ku stredu aby pekne drzal na kreme. potom este celu tortu potriet zvysnym kremom. torticka nie je vobec narocna na pripravu, robila som ju prvykrat a som nadmieru spokojna. krasne pernikovo vonia, na vianoce ako stvorena :) dobru chut a nebojte sa tej koooopy ingrediencii :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (1) posledné: 24.12.2012, 6:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

torta pre nasu Rebeku


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

sice som ju nerobila, ale je taka krasna a taka bola vyborna, ze si to nemozem nechat pre seba :) ak si z okolia puchova, mozem dat kontakt. naozaj som lepsiu nikdy nejedla :)

POSTUP PRÍPRAVY

xxxxx

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (3) posledné: 26.3.2011, 18:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

cokoladova torticka



POTREBNÉ PRÍSADY

cesto: 7 vajec, 7 PL kryš. cukru, 7 PL polohr. muky, prášok do pečiva, vanil. cukor Krém: 1 zlatý klas, 0,5 litra mlieka, platok masla, čokolada, 250 g masla, 150 g prášk. cukru, 3 PL kakaa\\r\\n\\r\\nzdobenie: lubovolne

POSTUP PRÍPRAVY

cesto klasika: oddelit zltka a bielka, zltka vymiesat s cukrom a vanil. cukrom, z bielok urobit sneh... do zltkov pridavat muku a prasok do peciva a aj sneh.... pecieme na vymastenej a mukou vysypanej forme..... Krém: zlatý klas uvaríme s mliekom, platkom masla a varovou cokoladou (ja som mala len 1/2 varovej, tak som ju dolozila horkou), vymiesame maslo s cukrom a pridavame vychladnuty puding, nakoniec pridame kakao .Podla chuti mozete potriet platy aj nejakym dzemom...ja som zabudla.....

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 6.5.2010, 23:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

torticka pre moje zlaticko


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

klasicky piskot a cokoladovy krem........ uz si to presne nepamatam :))))

POSTUP PRÍPRAVY

...

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (2) posledné: 25.10.2009, 19:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

amaterska torticka, ale zo srdicka :)



POTREBNÉ PRÍSADY

korpus: cokoladove indianky dva balicky a rozpustene maslo 200g torticka: 4 horke cokolady po 100g, tvaroh vo vanicke 500g a smotana na slahanie 300ml poleva: slahacka 150 ml prevarena s 1 horkou cokoladou 100g...nestvrdne to, zostane krasne kremova

POSTUP PRÍPRAVY

do formy dame papier, vystelieme ho korpusom - rozdrvene indianky a maslo...... nalejeme zmes z tvarohu a ostatnych prisad a dame cez noc zatuhnut...ja to hned aj polejem tou polevou...... zdobenie je uz individualne..... tuto tortu musim robit na vsetky rodinne akcie lebo ju proste zboznuju........ a je velmo syta, takze kazdemu sa ujde kusok a je spokojny :)

spresnenie receptu:)

Do misky dam tvaroh, vyslaham smotanu rucnym mixerom do stuhnutia a zmiesam s tvarohom. Pridám rozpustenu cokoladu. Moze sa pridat aj trochu cukru, ale nam to chuti viac bez neho. Rozotrem to na korpus, polejem prevarenou slahackou s cokoladou a dam cez noc stuhnut. Ide tam vela horkej cokolady, ale preto je take vyborne :))))

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (7) posledné: 14.10.2009, 20:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu