Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
![]()
POTREBNÉ PRÍSADY
Na cesto: 100 g masla, 100 g cukru, 50 g škrobovej múčky, 2 vajcia, štipka soli, 75 g múky (ja som dala pol na pol hladkú a polohrubú). Na krém: 8 plátkov želatíny alebo jedna 20 g potravinárska želatína, 300 jogurtu, 4 PL kryštál. cukru poprípade viac ..ochutnajte, 250 ml šľahačkovej smotany. Na zdobenie cca 400 g hroznových bobúľ, 1 balíček tortového želé, 1/4 l hroznovej šťavy a 50 g mandľových úlomkov.
POSTUP PRÍPRAVY
Svieža jarná torta :-)
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (28) posledné: 2.4.2011, 21:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |