. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > GRILOVANIE

Bozena M. (bombiska) ID 79911
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 1.2.2009
Naposledy: 21.5.2020 12:38
Aktualizácia: 27.1.2012 13:50
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 2
RODINNÉ FOTOGRAFIE 82
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 64
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

GRILOVANIE

Mäso a zelenina na grile



POTREBNÉ PRÍSADY

Bravčová krkovička,soľ,mčk,grilovacia zmes,pivo,cibuľa,prelisovaný cesnak. Zelenina: šampiňóny,cuketa /zelená a žltá/,farebná paprika,baklažán,kukurica,máslo. A skoro som zabudla!!! Uvaríme si kukuricu,dáme tiež na gril a potom potrieme máslom /môže byť aj bylinkové/ K tomu podávame cesnakový dip so smotanou,alebo bielym jogurtom. Ako prílohu si dáme chlebík,alebo zemiaky pečené na plechu.

POSTUP PRÍPRAVY

Nakrájanú krkovičku mierne naklepeme,posolíme,okoreníme.potom si pripravíme do nádoby...pivo / toľko,aby bolo mäso zakryté/, prelisovaný cesnak,grilovaciu zmes /je ich viac druhov,tak to nechám na vás/ a na kolieska nakrájanú cibuľu,Začíname s nakladaním /to by malo byť deň pred grilovaním/.Na spodok nádoby si dáme cibuľu,mäso,zalejeme pivom,v ktorom máme vmiešané ingrediencie.Znova cibuľu,mäso a zaliať....a tak opakujeme,až naložíme všetko mäsko.Uložíme do chladničky.
Zeleninu pripravujeme pred grilovaníma to: krájame na kocky,striedavo napichujeme na špajlu,posolíme,potrieme olivovým olejom a grilujeme spolu s mäsom.Mäso sa nám ugriluje rýchlo vďaka pivu,z ktorého zmekne.
Medzitým,ako sa nám mäso a zelenina griluje /musíme ku grilu postaviť šéfkuchára s novou čapicou,ako som to spravila ja/,spravíme si dip.Kyslú smotanu,alebo biely jogurt mierne posolíme,ochutíme mčk a prelisovaným cesnakom.Zamiešame a máme hotovo.Mäsko sa dogrilovalo a poďme gurmánčiť..To je ten pravý nefalšovaný víkendový útok na náš žlčník:-))) DOBRÚ CHUŤ....

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 30.7.2009, 20:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu