končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Výborné koláčePOTREBNÉ PRÍSADY Recept na cesto z knihy od Gizky Oňovej **** Cesto: 500 g hladkej múky, 3 PL kr. cukru, 1/2 vrecúška prdopeč, 1 ČL soli, 100 ml oleja, 300 ml mlieka, 1 celé vajce, 1kocku droždia ***** Plnka: kokos, pr. cukor, horúce mlieko POSTUP PRÍPRAVY Cesto som miesila v domácej pekárni - najprv tekuté suroviny, potom sypké. Bolo trochu redšie, tak som prisypala múku. Program 7 - príprava cesta na ETA SIESTA Kokosku som premiešala s cukrom - podľa chuti, a zaparila horúcim mliekom, aby vznikla nie moc hustá kašička. Po vykysnutí som cesto rozvaľkala cca na 1 cm hrúbku, vykrajovala som kolieska, stred som trochu potlačila a dala kokosovú plnku. Pečieme na vymastenom plechu v predhriatej rúre 25 min. pri 180 st. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) KOMENTÁRE (15) posledné: 14.1.2009, 21:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Chlieb zo zakysankyPOTREBNÉ PRÍSADY 320 ml zakysanky (cmaru) - ja som mala 250 ml zakysanky a 70 ml mlieka, 2PL oleja, 1PL octu, 2ČL soli, 1ČL cukru, 1PL rasce mletej (ja som dala celú), 500 g hladkej obyčajnej múky, 1/2 čerstvého droždia POSTUP PRÍPRAVY Do pekárne nalejeme zakysanku, mlieko, ocot, olej, nasypeme múku, do jedného rožku soľ, do druhého rascu, v strede múky do jamky cukor a droždie. Mám ETA SIESTA: program KLASIK, bochník veľký, kôrka stredná, trvá to 3,5 hod. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov) KOMENTÁRE (16) posledné: 11.5.2009, 14:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |