. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > DOMÁCE PEKÁRNE

Marta K. (supermarta) ID 62155
.
mimibazar.sk/supermarta
Oblasť: Brezno
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 6.10.2008
Naposledy: 28.9.2023 6:13
Aktualizácia: 8.7.2017 0:02
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 122
RODINNÉ FOTOGRAFIE 83
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 87
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 9 (zobrazuje sa 1-9)

DOMÁCE PEKÁRNE

Bylinkovo-zemiakovy slimak



POTREBNÉ PRÍSADY

320 g uvarenych zemiakov,580 g hladkej muky,1 kocka cerstveho drozdia,1/2 Cl cukru,1 1/2 CL soli,1,8 dl vody,1 vajce,za hrst byliniek(cerstve) ale mozu byt aj susene.Ja som dala 1CL susenej pazitky,1CL bazalky,cerstvu petrzlenovu vnat,cerstvy kopor,trochu suseneho rozmarinu apod.,4 Pl olivoveho oleja,2 PL sezamovych jadierok,krystalicka sol(na posypanie)

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto som dala vymiesat do pekarnicky.Po vykysnuty som spravila dlhy sulok z ktoreho som urobila slimaka,posypala som jadierkami a krystal.solou.
Po uvareni zemiaky nastruhat alebo pretlacit.Byliniek mozete dat aj viac,mne sa dost stratili v tom ceste.Susene su velmi malicke.
Chuti znamenite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (4) posledné: 12.4.2011, 9:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Rozky



POTREBNÉ PRÍSADY

ca.650 g hladkej muky,350 ml mlieka prip.vody, 10 g krystal.cukru, 6 g soli, 2 Pl bravcovej masti, 20 g cerstveho drozdia Na posypenie: krystal.sol, sezamove semiacka, rasca a nemlety mak

POSTUP PRÍPRAVY

Pekarnicka nam peknucko vymiesi cesto a zaroven aj vykysne......

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (22) posledné: 7.11.2011, 11:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Lupacky


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

podla :petra J.(mrakinka)cesky mimibazar Super cesticko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POSTUP PRÍPRAVY

xx

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (16) posledné: 14.8.2012, 20:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Jogurtove zemlicky


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

podla receptu Janik G.(janicek BJ) ID 61360

POSTUP PRÍPRAVY

xxx

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (4) posledné: 7.8.2010, 14:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Zemlicky s orechami



POTREBNÉ PRÍSADY

400 g hladkej muky,200 g celozrnnej muky 4 dcl mlieka 1 PL tekvicoveho oleja 170 g masla 60 g nasekanych orechov 1 kocka drozdia 2 CL byliniek -oregano,rozmarin a bazalka 1 CL hnedeho cukru 1 PL soli 1 CL rasce Natierka: 250 g tvarohu,2 trojuholniky syra, 1 sardinky,100 g masla,2 na tvrdo uvarene vajcia,mala cibulka

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto dame vypracovat a vykysnut do pekarnicky, zemlicky pecieme pri 180-190 stupnov cca.20-25 minut.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (11) posledné: 14.6.2010, 21:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Michalove zemiakove pagace


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

vsetko ako popisuje Michal len som nedala vegetu,dala som 1 a 1/2 cl soli,muky hladkej 370 g,3 vacsie zemiaky cca.270 g,posypala som rascou a sezamom......chutili super

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (11) posledné: 2.5.2015, 10:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Velkonocny zajko



POTREBNÉ PRÍSADY

cesto na briosky....

POSTUP PRÍPRAVY

xxx

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (20) posledné: 4.4.2010, 20:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Dnes sme si pochutili na tychto zemlickach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


PRO INSPIRACI

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (5) posledné: 23.2.2010, 8:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Moje prve rozky.....chlieb


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Rozky: 700 g hladkej muky, 230 ml vlazneho mlieka, 1PL oleja, 2CL soli, 1CL cukru,1 bal.suseneho drozdia, voda na potretie, sunkovy salam, struhany syr.V polovici rozkov je platok salamy a kusok struhaneho ementalu.Rozky su pecene na 220 stupnov 20 minut.Pred a po vybrani z rury potriet vodou. Chlieb: je z hotovej zmesi "Sonnenblumen Brotmischung" s pridanim 340 ml vlazneho mlieka a1 bal.suseneho drozdia.Je upeceny v elektrickej rure na 230 stupnov 5 minut a 180 stupnov 35 minut. Pred vlozenim a po vybrati z rury potriet vodou.A taktiez pred vlozenim popichat vidlickou. Cesto je vymiesene a vykysnute v DP FIF -takmer taka ista ako ETA Siesta- na programe Rychly- trva to 28 minut.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (5) posledné: 20.8.2010, 0:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 9 (zobrazuje sa 1-9)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu