
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 9 (zobrazuje sa 1-9) |
DOMÁCE PEKÁRNE |
![]() Bylinkovo-zemiakovy slimakPOTREBNÉ PRÍSADY 320 g uvarenych zemiakov,580 g hladkej muky,1 kocka cerstveho drozdia,1/2 Cl cukru,1 1/2 CL soli,1,8 dl vody,1 vajce,za hrst byliniek(cerstve) ale mozu byt aj susene.Ja som dala 1CL susenej pazitky,1CL bazalky,cerstvu petrzlenovu vnat,cerstvy kopor,trochu suseneho rozmarinu apod.,4 Pl olivoveho oleja,2 PL sezamovych jadierok,krystalicka sol(na posypanie) POSTUP PRÍPRAVY Cesto som dala vymiesat do pekarnicky.Po vykysnuty som spravila dlhy sulok z ktoreho som urobila slimaka,posypala som jadierkami a krystal.solou. Po uvareni zemiaky nastruhat alebo pretlacit.Byliniek mozete dat aj viac,mne sa dost stratili v tom ceste.Susene su velmi malicke. Chuti znamenite!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 12.4.2011, 9:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
![]() RozkyPOTREBNÉ PRÍSADY ca.650 g hladkej muky,350 ml mlieka prip.vody, 10 g krystal.cukru, 6 g soli, 2 Pl bravcovej masti, 20 g cerstveho drozdia Na posypenie: krystal.sol, sezamove semiacka, rasca a nemlety mak POSTUP PRÍPRAVY Pekarnicka nam peknucko vymiesi cesto a zaroven aj vykysne...... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov) KOMENTÁRE (22) posledné: 7.11.2011, 11:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
![]() LupackyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY podla :petra J.(mrakinka)cesky mimibazar Super cesticko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POSTUP PRÍPRAVY xx ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (16) posledné: 14.8.2012, 20:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
![]() Jogurtove zemlickyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY podla receptu Janik G.(janicek BJ) ID 61360 POSTUP PRÍPRAVY xxx ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (4) posledné: 7.8.2010, 14:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
![]() Zemlicky s orechamiPOTREBNÉ PRÍSADY 400 g hladkej muky,200 g celozrnnej muky 4 dcl mlieka 1 PL tekvicoveho oleja 170 g masla 60 g nasekanych orechov 1 kocka drozdia 2 CL byliniek -oregano,rozmarin a bazalka 1 CL hnedeho cukru 1 PL soli 1 CL rasce Natierka: 250 g tvarohu,2 trojuholniky syra, 1 sardinky,100 g masla,2 na tvrdo uvarene vajcia,mala cibulka POSTUP PRÍPRAVY Cesto dame vypracovat a vykysnut do pekarnicky, zemlicky pecieme pri 180-190 stupnov cca.20-25 minut. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (11) posledné: 14.6.2010, 21:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
![]() Michalove zemiakove pagacePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY vsetko ako popisuje Michal len som nedala vegetu,dala som 1 a 1/2 cl soli,muky hladkej 370 g,3 vacsie zemiaky cca.270 g,posypala som rascou a sezamom......chutili super OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (11) posledné: 2.5.2015, 10:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
![]() Velkonocny zajkoPOTREBNÉ PRÍSADY cesto na briosky.... POSTUP PRÍPRAVY xxx ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (20) posledné: 4.4.2010, 20:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Dnes sme si pochutili na tychto zemlickach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PRO INSPIRACI OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (5) posledné: 23.2.2010, 8:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
![]() Moje prve rozky.....chliebPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Rozky: 700 g hladkej muky, 230 ml vlazneho mlieka, 1PL oleja, 2CL soli, 1CL cukru,1 bal.suseneho drozdia, voda na potretie, sunkovy salam, struhany syr.V polovici rozkov je platok salamy a kusok struhaneho ementalu.Rozky su pecene na 220 stupnov 20 minut.Pred a po vybrani z rury potriet vodou. Chlieb: je z hotovej zmesi "Sonnenblumen Brotmischung" s pridanim 340 ml vlazneho mlieka a1 bal.suseneho drozdia.Je upeceny v elektrickej rure na 230 stupnov 5 minut a 180 stupnov 35 minut. Pred vlozenim a po vybrati z rury potriet vodou.A taktiez pred vlozenim popichat vidlickou. Cesto je vymiesene a vykysnute v DP FIF -takmer taka ista ako ETA Siesta- na programe Rychly- trva to 28 minut. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 20.8.2010, 0:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 9 (zobrazuje sa 1-9) |