končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Bochníčky. briošky, lupáky, vianočka..POTREBNÉ PRÍSADY To vsetko sa da pouzit z tohoto cesta.... 500g polohr. muka, 70g cukru kryst., 1/2 CL soli, 1 vajce, 1 zltok, 25g drozdia, 2,5 dcl mlieka POSTUP PRÍPRAVY Vsetko dame do pekarne na funkciu CESTO. * Po vykysnuti vyberieme na pomucenu dosku a rukami tvarujeme bochniky a davame na papierom vystlany plech. Potrieme zvysnym bielkom a posypeme cim chceme. Ak nechceme mat bochniky sladke, tak pridame menej cukru. Ak nemame pekarnicku tak postup je podobny. 1. V miske zmiesame vlazne mlieko, drozdie a cukor. NEchame asi 10 min. kysnut. Vysypeme muku na dosku a v strede urobime jamku do ktorej vlejeme kvasok a zmiesame ostatne prisady. Dobre vymiesane cesto zakryjeme a dame na teple miesto vykysnut. DAlej podla textu za hviezdickou. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 55 návštěvníkov) KOMENTÁRE (50) posledné: 2.2.2013, 10:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |