končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Mexické pečienky v placke:-)))POTREBNÉ PRÍSADY 1/2 kg kuracích pečienok..1 velká cibula....olej.....mexické korenie.....konzerva červených fazúl s kukuricou v rajčinovej omáčke( dostat kúpit v Lídli)....a mrazenú mexickú zmes.....sol...čierne korenie a kto chce tak aj čilly papričku....a nakoniec mrazené zemiakové placky-tiež z Lídlu POSTUP PRÍPRAVY Na oleji orestovat cibulu s pečienkami.... podliat vodou....ked sú hotové tak pridat všetky suroviny...chvílu povarit a potom dochutit:-))))medzitým som piekla placky a za krátky čas je chutná špecialita na svete:-))) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 25.3.2014, 18:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Vynikajúce cestíčko na mäso:-)))POTREBNÉ PRÍSADY 3 vajíčka...30 dkg hladkej múky...3 dcl mlieka....pol dcl piva....syr,cesnak,gyros korenie,čierne korenie,sol,vegetu POSTUP PRÍPRAVY Vajcia si vyšlaháme a pridáme k nim múku,mlieko,pivo-nemusí byt-tak v tom prípade toho mlieka bude 3,5 dcl.Dobre premiešame a necháme chvílu postát.A potom kto ako chce tam pridá postrúhaný syr,cesnak,alebo rôzne korenia podla chuti.No a môžme začat do cestíčka namáčat mäsko -bud kuracie,karé alebo aj fašírky,poprípade ryby.Postupne vyprážame na oleji,na miernom ohni,aby sa mäso dobre prepieklo.Cestíčko je výborné a dobre drží-nesteká a koho omrzela klasická strúhanka,tak vyskúšajte !!! Vvstačí na asi 15 reznou.Ja som robila aj tak,že som kuracie prsia na drobno nakrájala dala do cestíčka a vysmážala v panvici na dolky....ešte doplním,že kludne sa dá v nom obalit aj karfiol:-))))) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 124 návštěvníkov) KOMENTÁRE (47) posledné: 8.9.2018, 9:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |